LG’nin yeni akıllı saati ortaya çıktı

LG'nin yeni akıllı saati

LG’nin yeni akıllı saati dün FCC’den sertifika alırken görüldü. Bu yeni modelin eklenmesiyle birlikte bu yıl çıkacak LG akıllı saatlerin sayısı dörde yükseldi.

Güney Koreli devi LG’yi bu akıllı saat pazarında oldukça hareketli bir yıl bekliyor. Hatırlayacağınız gibi geçtiğimiz LG’nin üç yeni akıllı saati FCC’den sertifika alırken görülmüştü. Bunlardan ikisi Sport ve Style serilerinin yeni üyesiydi. Üçüncüsü ise Wear OS kullanan, LTE destekli farklı bir modeldi. Bu üç akıllı saate bugün bir yenisi daha eklendi. LG’nin yeni akıllı saati bugün sertifika alırken görüldü.

LG’nin yeni akıllı saati sertifika alırken görüldü

LM-W319 model numarasını taşıyan yeni bir LG akıllı saat, dün FCC’den sertifika alırken görüldü. İlk kez görülen bu akıllı saat de Wear OS kullanıyor fakat model numarası bu yeni akıllı saatin geçtiğimiz ay FCC’den sertifika alan Wear OS’lu modelle aynı olmadığını gösteriyor. Geçtiğimiz ay görülen LTE destekli akıllı saat LM-W315 model numarasına sahipti.

LG'nin yeni akıllı saati

Böylece LG’nin bu yıl çıkaracağı akıllı saatlerinin sayısı dörde yükseldi. Bu arada bu dört akıllı saatten bazılarının Qualcomm’un akıllı saatlere özel geliştirdiği yeni yonga setini kullanabileceği söyleniyor.

Apple Watch 4 tansiyon ölçme özelliği ile geliyor