LG G Watch R Ortaya Çıktı

gsmarena 0029

LG G Watch R hakkında birçok detay ortaya çıktı. Cihazı tam olarak IFA’da görebileceğiz. 

LG, G Watch’un ardından bir giyilebilir cihaz daha ortaya çıkardı. Bu cihaz daha önce birkaç kez sızan LG G Watch R. LG’nin Android Wear işletim sistemine sahip olan yeni akıllı saati Berlin’de düzenlenecek IFA kapsamında şirketin standında sergilenecek.

 

gsmarena_003

 

Bildiğiniz gibi  LG G Watch ekranı ile ön plana çıkan bir cihaz. LG G Watch R’da bu konuda oldukça iddialı. Güney Koreli teknoloji devinin yeni giyilebilir cihazının ekranı plastik OLED 320×320 piksel olarak karşımıza çıkıyor. Bu noktada LG G Watch R’ın hem dış görüş hemde ekran olarak Motorola’nın Moto 360 ile benzerlik gösterdiğini de söyleyebiliriz.

LG G Watch R’ın teknik özelliklerine bakacak olursak, cihazda 1.2 Ghz  Snapdragon 400 işlemciye ek olarak 512 MB RAM olduğunu görüyoruz. Cihazın dahili depolama alanı ise 4 GB olarak karşımıza çıkıyor. LG G Watch R’ın bataryası ise 410 mAh. Öte yandan cihazda ivme ölçer, pusula, barometre gibi sensörler de bulunuyor.

LG’nin yeni akıllı saati suya ve toza karşı dayanıklı olmasıyla da oldukça başarılı bir giyilebilir cihaz olarak karşımıza çıkıyor. Cihazın yalnızca siyah renginin olduğunu da hatırlatmakta fayda var.

LG G Watch R’ın bu yılın son çeyreğinde piyasaya sürülmesi bekleniyor. Cihazın fiyatı ve hangi pazarlara sunulacağı ise henüz açıklanmış değil.

Türkiye’nin Yeni Online Sigorta Broker’ı