Spider-Man çıkış tarihi açıklandı!

spider man

Insomniac Games tarafından PlayStation 4’e özel olarak geliştirilen Spider-Man oyununun çıkış tarihi sonunda netlik kazandı. Sony Interactive Entertainment bünyesinde çalışmalarını sürdüren stüdyo, uzun süredir yeni Örümcek Adam oyunu üzerinde çalışıyordu. Sonunda bu yapımın çıkış tarihi de belli oldu.

Spider-Man konsollarımıza ağ atacak!

Marvel’ın popüler karakterlerinden biri olan Spider-Man daha önce pek çok defa konsol ve PC’lerimize konuk olmuştu. Fakat ilk defa bir süper kahraman oyunu için bu kadar kalabalık bir kadro görev yapıyor. Dolayısıyla Insomniac Games tarafından geliştirilen yapımdan beklentilerin hayli fazla olduğunu söylemek lazım.

Daha önce Rocksteady tarafından geliştirilen Batman Arkham serisi ile süper kahraman oyunlarındaki kalite skalası adeta tavan yapmıştı. Dolayısıyla Insomniac Games’in bu anlamda da en az Batman Arkham kalitesinde bir yapımla oyun severlerin karşısına çıkması bekleniyor.

Spider-Man oyunu az önce de belirttiğimiz üzere PlayStation 4’e özel olarak karşımıza çıkacak. Oyunda Türkçe dil desteğinin bulunup bulunmayacağı ise henüz netlik kazanmış değil. Bu arada şunu da belirtmek gerekiyor, Sony geçtiğimiz gün oyunun çıkış tarihini 7 Eylül olarak açıkladı. Dolayısıyla bu tarihe kadar oyunda Türkçe dil desteğinin bulunup bulunmadığını da öğrenmiş oluruz.

Insomniac Games son olarak 2016 yılında yayınlanan Rachet & Clank oyunu ile evlerimize konuk olmuştu. Yapımcı stüdyo bu oyunda hem Türkçe metin hem de Türkçe ses seçeneğine yer vermişti.

Darksiders 3 çıkış tarihi belli oldu