Spider-Man Oyunundan Kötü Haber

Spider-Man 2

Geçtiğimiz yıl çıkan yeni Spider-Man oyununa yeni içerikler eklenmesini umanlar hayal kırıklığına uğrayacak. Oyun için hazırlanan DLC iptal edildi.

Insomniac Games tarafından geliştirilen Spider-Man oyunları, son yılların en beğenilen oyunları arasında yer alıyor. Gerek dövüş mekanikleri, gerek canlı açık dünyalarıyla süper kahraman deneyimini sonuna kadar yaşatan bu oyunlar, milyonlarca kopya sattı. İlk oyun gibi, geçtiğimiz yıl çıkan devam oyunu da beğeniyle karşılandı. Ancak genelde oyuncuları memnun eden bu seri, bu kez oyuncuları üzecek gibi görünüyor. Çünkü Spider-Man 2 için hazırlanan ve oyuncular tarafından merakla beklenen DLC (ek paket), bu hafta Insomniac Games tarafından iptal edildi.

spider-man oyunu

İkinci Spider-Man oyunundaki yan hikayelerden biri ucu açık bir şekilde bırakılmış, bu da daha sonra çıkacak bir DLC ile bu hikayenin sürdürüleceği şeklinde yorumlanmıştı. Bu iddia, daha sonra Insomniac Games içinden gelen sızıntılarla da doğrulandı. Stüdyo, Beetle and Spider-Verse olarak adlandırılan bir ek paket hazırlıyordu. Bu ek paket hikayeyi daha da genişletecekti. Ancak ne olduysa oldu ve Insomniac Games böyle bir ek paket çıkarmaktan vazgeçti.

Bu hafta bir açıklama yaparak Spider-Man 2’nin önümüzdeki yılın başında PC’ye geleceğini duyuran Insomniac Games, oyununun tüm ek paketlerle donatılmış olarak PC’ye geleceğini belirtti. Hemen sonrasında ise, Spider-Man oyunu için başka ek paket gelmeyeceği duyuruldu. Böylece Spider-Man 2 için bir ek paket bekleyen oyuncuların da beklentilerini boşa çıkarmış oldu.

Daredevil Born Again’in Yayın Tarihi Açıklandı