Samsung’un Karma Gerçeklik Gözlüğü Daha Erken Çıkacak

123 24

Samsung hakkındaki söylentiler arka arkaya gelmeye devam ediyor. Güney Koreli teknoloji devinin Galaxy Glass isimli karma gerçeklik gözlüğünün beklenenden daha erken zamanda piyasaya sürüleceği belirtiliyor. Lafı daha fazla uzatmadan detaylara birlikte bakalım.

Güney Koreli Maeil Business Newspaper’a göre Samsung Galaxy Glass isimli gözlük 2024’ün başlarında tanıtılıp, piyasaya sürülebilir. Sektör kaynakları geliştirmenin tamamlandığını ve Samsung’un Apple Vision Pro’ya karşı rekabette öne geçmek için hızlı davrandığını belirtiyor. Bu arada gözlüğün geçici adı Galaxy Glass. Cihazın tüketiciye yönelik son halinde ismi farklı olacak. Sene başında yayınlanan raporlarda gözlüğün 2024 sonunda çıkacağı iddia edilmişti.

Samsung, ABD Patent ve Ticari Marka Ofisi’ne marka hakları için başvuruda bulundu. Bu durum da şirketin Galaxy Glass’ı çıkarmak için hazırlık yaptığını işaret ediyor.

samsung

Gelecek sene Samsung dikkat çekici ürünler çıkaracak. Bunlardan en önemlisi Galaxy S24 ailesi olacak. Çünkü bu seri cihaz içi yapay zeka ve LLM’ye (Büyük Dil Modeli) sahip ilk telefon ailesi olacak. İddia edilenlere göre Galaxy S24 serisi akıllı telefon olarak değil de, yapay zekalı telefon veya yapay zeka özelliğini vurgulayan farklı bir ürün adıyla tanıtılabilir. Samsung mobil başkanı ve CEO’su TM Roh’un çalışanlarından yeni isim ve slogan bulunmasını talep ettiği belirtiliyor. Şirketin S24’le telefonlarda yapay zeka çağını başlatmak istediği vurgulanıyor.

Sızıntı kaynağı Ice Universe, S24 ailesinde standart RAM kapasitesinin 12 GB değil 8 GB olacağını belirtti. S24’te 8 GB, S24+ ve S24 Ultra’da ise 8, 12 GB bellek seçenekleri yer alacak. Ice Universe, 16 GB RAM’in olmayacağını da ifade etti. Daha önceki rivayetlerde S24 Ultra modelinin 16 GB bellekle gelebileceği söylenmişti.

Dune 2’nin Yeni Fragmanı Yayınlandı