Spider Man filminden izleyicilere NFT hediyesi

Spider Man filminden izleyicilere NFT hediyesi

AMC, blok zincirine olan düşkünlüğünü, bilet ön siparişleriyle elde ettiğiniz ikramlara kadar genişletiyor. Tiyatro zinciri AMC ve Sony Pictures, 16 Aralık’ta Spider-Man: No Way Home gösterileri için bilet satın alan veya rezerve eden Stubs Premiere, A-List ve Investor Connect üyelerine 86.000 NFT verecek. İşte detaylar.

Özel bir web sitesi aracılığıyla bir kod kullanarak daha çevre dostu Wax blok zinciri aracılığıyla sunulan 100 tasarımdan birine sahip olmanız mümkün. Spider Man filmi için ön siparişler 29 Kasım’da başladığında, biletlerinizi AMC Theatres web sitesi veya mobil uygulaması aracılığıyla sipariş etmeniz gerekecek. Hak kazanırsanız, kodunuzu 22 Aralık’ta alacaksınız ve NFT’yi talep etmek için 1 Mart 2022’ye kadar vaktiniz olacak.

Spider Man filminden izleyicilere NFT hediyesi

Bu AMC için bir ilk ama şok edici değil. Şirketin mevcut kripto coşkusuna ek olarak, şef Adam Aron, sinemaseverlerin ve hissedarların NFT’ler için “çağrı yaptığını” söylemişti. Bu aynı zamanda bir deney olarak da düşünülebilir . AMC ve Sony, kaç izleyicinin tamamen dijital bir koleksiyona sahip olmaya istekli olduğunu öğrenecek. Bu da şirketin gelecekteki hamlelerini belirlemesine yardımcı olabilir. Promosyonun daha güçlü bilet satışlarına dönüşeceğinin garantisi yok, ancak yeterli ilgi varsa bu nispeten yaygın hale gelebilir. Neticede NFT de artık kripto para gibi hayatımıza gittikçe entegre olan bir kavram. Daha bir çok alanda göreceğimiz de kesin.

Üç boyutlu yazıcılar canlı nesneler üretmeye başladı: Bu bir devrim