Don’t Look Up oyuncu kadrosu belli oldu

dont look up 2

Netflix, Adam Mckay’in yeni filmi Don’t Look Up ’iın heyecan verici oyuncu kadrosunu duyurdu.

Adam McKay 2016 yılında The Big Short ile En İyi Özgün Senaryo Oscarı’nı kazanan ve geçtiğimiz yıl da Vice ile aynı kategoride Oscar adaylığı kazanmıştı. Ünlü yönetmen şimdi de Netflix çatısı altında hazırladığı yeni filmi Don’t Look Up için hazırlıklarına başladı.

Don't Look Up

Don’t Look Up insanlığı, gezegeni yok etmek üzere olan bir kuyruklu yıldız konusunda uyarmak için dev bir medya turuna çıkmak zorunda olan alt kademeli iki astronotun hikayesini izleyiciye sunacak. Uzun süredir Netflix izleyicilerinin beklediği Leonardo DiCaprio’lu film merak uyandırıyor.

Ünlü yönetmen son dönemde yapımcısı olduğu Succession dizisiyle adından söz ettirdi. Aynı zamanda Bong Joon-ho ile birlikte Parasite’ın dizi uyarlamasını hazırlayacağı açıklanan McKay’in yeni filminde birçok ünlü oyuncu yer alıyor.

Öncelikle başrolde yer alacak olan Leonardo DiCaprio’nun ilk defa bir dijital platformda yer alacağını hatırlatıyor olalım. Oyuncu kadrosu şöyle;

Oyuncu Kadrosu

Akademi Ödüllü Leonardo DiCaprio, Akademi Ödüllü Meryl Streep, Academy Ödüllü Cate Blanchett. Akademi Ödülü Adayı Jonah Hill. Himesh Patel, Akademi Ödülü Adayı Timothée Chalamet, Grammy Ödüllü Ariana Grande. Grammy Ödüllü Kid Cudi ve Emmy Ödülü Adayı Matthew Perry duyurusu daha önce yapılan Akademi Ödüllü Jennifer Lawrence ve Rob Morgan’ın da olduğu oyuncu kadrosuna katıldı.

Amazon Prime Day indirimleri büyük ilgi gördü