Uncharted filmi için start veriliyor

uncharted filmi

PlayStation’ın popüler oyun serisi Uncharted beyaz perdeye geliyor. İşte Uncharted filmi hakkındaki son detaylar.

Sony, PlayStation üzerindeki popüler oyun serilerini beyaz perdeye taşıma kararı almıştı. Bu bağlamda ilk adım Uncharted ile atıldı. Film için kolları sıvayan Sony Pictures, çetrefilli bir yönetmen arama sürecinin ardından çekim periyodunun başlayacağını duyurdu.

Sinema gündemini az çok yakından takip edenlerin de bileceği üzere Sony, Uncharted filmi için 3 farklı yönetmenle el sıkıştı. Son olarak Travis Knight isminde karar kılan Sony Pictures yetkilileri filmin çekimlerine başlamak için kolları sıvadı.

Başrolünde Marvel sinematik evreninin Spider-Man’i Tom Holland’ın yer aldığı Uncharted filminin çekimleri 2020 yılının Şubat ayında başlayacak.

Filmin çekimlerinin Berlin’de başlayacağı, sonrasında ise çekimlerin farklı ülke ve şehirlerde gerçekleşeceği belirtildi. Nathan Drake’in gençlik yıllarını anlatacak olan filmin büyük bir bölümü ise Kolombiya’da çekilecek.

uncharted filmi

Uncharted filmi, büyük bir aksilik yaşanmazsa 2020 sonunda vizyona girecek. Fakat yönetmen arayış kısmı bile büyük sıkıntılara gebe kalan bir yapımın, sorunsuz bir şekilde çıkması pek de olası görünmüyor.

The Witcher dizisi ne zaman yayınlanacak? İşte yanıtı