Marvel’s Wolverine için tarih verildi

123

Insomniac Games tarafından geliştirilen Wolverine ve Bend Studio’nun henüz duyurulmamış bir projesi için çıkış tarihleri sızdı.

Çizer ve konsept sanatçısı Hung Nguy’ın ArtStation profiline göre Wolverine 2024’te, Bend Studio’nun isimsiz oyunu ise 2025’te piyasaya sürülecek. Nguy her iki oyun projesinde çalıştığını belirtiyor. Bu bilgi gazeteci Jeff Grubb’ın daha önce paylaştığı iddialarla da gayet uyumlu. Grubb, Game Mess Mornings isimli programda Wolverine’in M olarak derecelendirildiğini ve 2024 sonbaharında piyasaya sürüleceğini söylemişti. Bununla birlikte Insomniac’ın oyunu 2025’e erteleyebileceği olasılığı da var.

wolverine

İddia edilenlere göre Wolverine açık dünyaya sahip olmayacak. Muhtemelen God of War’a benzer yarı açık diyebileceğimiz oyun alanı benimseyecek. Oyunun X-Men filmleriyle de herhangi bir bağı bulunmayacak. Yapım şu anda PS5 için geliştiriliyor. Marvel’s Spider-Man 2’nin yönetmeni Bryan Intihar, Spider-Man oyunları ve Wolverine’in aynı evrende geçtiğini de doğruladı.

Bend Studio’nun yeni projesi hakkında farklı dedikodular var. Sektörden kaynaklara göre şirket Days Gone 2 üzerinde çalışıyor. Kaynaklar stüdyonun yeni yapım için Sony ile görüştüğünü ve gerekli onayı aldığını söylüyor. Fakat oyunun çıkışı 2025 değil, 2026’yı bulabilir. Diğer yandan Bend’in yeni bir Syphon Filter geliştirdiği ve PS5’e özel olacağına dair iddia var. Ancak yeni Syphon Filter oyunu hakkında herhangi bir detay yok. Sadece isim olarak geçiyor. Sızıntıların ve iddiaların ne kadarının doğru olduğunu önümüzdeki aylar içinde birlikte göreceğiz.

Dragon Age: Dreadwolf’ün çıkış tarihi belli oldu