Sorunlu Windows 10 KB4535996 güncellemesi nasıl kaldırılır?

KB4535996

Windows 10 için yayınlanan ancak sorunlara neden olan KB4535996 güncellemesinin nasıl kaldırılacağını anlattık. Sorun yaşıyorsanız bu güncellemeyi kaldırın.

Microsoft, Windows 10 için güncellemeler yayınlamaya devam ediyor. Son güncellemeler ile oldukça stabil ve sorunsuz bir deneyim sunan Microsoft, geçtiğimiz gün indirime sunduğu KB4535996 sürümü ile kullanıcılarını üzmüştü.

Bazı Windows 10 kullanıcılarında sorunlara neden olan bu güncelleme için Microsoft cephesinden açıklama geldi ve sorunların en kısa sürede düzeltileceği açıklanmıştı.

ABD Huawei donanımlarını değiştirmek için 1 milyar dolar harcayacak

Ancak bu sorun çözülene kadar kendinizin yapabileceği çözümler de bulunuyor. Bunlardan en etkilisi son güncellemeyi kaldırmak. Biz de bu haberimizde Windows 10’da sorunlara neden olan güncellemeyi nasıl kaldırabileceğinizi adım adım anlatıyoruz.

  1. Adım: Ayarlar uygulamasını açmak için masaüstünde Windows + I tuşuna basın.
  2. Adım: “Güncelleme ve güvenlik” seçeneğini tıklayın.
  3. Adım: “Güncelleme ve güvenlik” ekranından Windows Update sekmesini açın.
  4. Adım: “Güncelleme geçmişini görüntüle” seçeneğini tıklayın.
  5. Adım: “Güncelleştirmeleri kaldır” bölümünden KB4535996 güncellemesini kaldırın.

Bu işlemleri uyguladıktan sonra Windows 10’da yaşadığınız sorunların büyük bir bölümü ortadan kalkacaktır. Microsoft bu güncellemeyi düzelttiği an sizlere aktarıyor olacağız.

AMD GTA 5 için Radeon Adrenalin 20.2.2 güncellemesini yayınladı!

Düzeltilmiş güncelleme geldiğinde direkt olarak yüklemenizi güvenliğiniz için şiddetle tavsiye ediyoruz.

KB4535996

Microsoft’un bu sorunu çok yakında çözeceğini ve yenilenmiş güncellemeyi indirime sunacağını düşünüyoruz. Güncelleme geldiğinde “Güncelleme ve güvenlik” bölümünden son güncellemeleri yükleyebilirsiniz.


Yorumlar kapatıldı.