Windows 10 için yeni güncelleme çıktı!

Windows 10 için yeni güncelleme

Windows 10 için yeni güncelleme bugün yayınlandı. Windows 10 için yeni güncelleme ile sistemde yaşanan bir çok sorun düzeltiliyor. Güvenliğiniz için KB4103714 güncellemesini mutlaka yüklemelisiniz.

Microsoft, Windows 10 için yeni güncelleme yayınlamaya devam ediyor. Windows 10’da yaşanan sorunları hızlı bir şekilde çözen Microsoft, şimdi de KB4103714 sürüm numaralı güncellemeyi yayınladı. Bir çok hatanın düzeltildiği KB4103714 güncellemesi, güvenlik iyileştirmelerini de barındırıyor.

Windows 10 için yeni güncelleme ile yapılan iyileştirmeler

Windows 10’da güncelleme ile yapılan iyileştirmeleri aşağıda yer alıyor. Güvenliğiniz için Windows 10 güncellemelerini yüklemenizi şiddetle tavsiye ediyoruz. Güncellemeyi yüklemeden önce bilgisayarınızdaki verileri yedeklemeyi unutmayın.

KB4103714 güncellemesini el ile buradan indirebilirsiniz.

Genişletilmiş ekran kullanırken, ikinci bir monitörde Internet Explorer’da neden olan bir sorun düzeltildi.

Uzak oturumlarda Microsoft Edge tarayıcı pencereleriyle ilgili bir sorun giderildi.

Bir metin kutusunda Japonca bir IME kullanırken .NET uygulamalarında güvenilirlik sorun giderildi.

Ses veya video oynatma başlatılırken, yeni bir ses bitiş noktası oluşturduğunuzda Microsoft Edge veya diğer uygulamaların yanıt vermemesine neden olabilecek bir güvenilirlik sorunu giderildi.

Yeniden başlatmanın ardından veri alamayan Bluetooth cihazlarıyla ilgili bir sorun giderildi.

App-V Betiklerinin (Kullanıcı Betikleri) durmasına neden olan Nisan 2018 Windows Hizmetleri güncelleştirmesiyle ilgili sorunu giderir.

Windows 10 için yeni güncelleme

Windows 10 Nisan 2018 Güncelleştirmesi’ni yükledikten sonra Cortana veya Chrome gibi uygulamaları kullanırken bazı cihazların yanıt vermemeye veya çalışmamaya başlamasına neden olabilecek sorunu giderir.

Bazı VPN uygulamalarının Windows 10, sürüm 1803 derlemelerinde çalışmasını engelleyen sorunu giderir. Bu uygulamalar, Windows 10, sürüm 1803 öncesindeki bir SDK sürümü kullanılarak geliştirilmiştir ve ortak RasSetEntryProperties API’sini kullanır.

Güncelleştirilen saat dilimi bilgileri ile ilgili ek sorunları giderir.

Bir Uzak Masaüstü sunucusuna bağlanırken bir hataya neden olabilecek sorunu giderir.

Daha fazla bilgi için bk. CVE-2018-0886 için CredSSP güncelleştirmeleri.

Windows Server, Microsoft Edge, Internet Explorer, Microsoft betik altyapısı, Windows uygulama platformu ve çerçeveleri, Windows çekirdeği, Microsoft Grafik Bileşeni, Windows depolama ve dosya sistemleri, HTML yardımı ve Windows Hyper-V için güvenlik güncelleştirmeleri.

Microsoft, Windows 10 Mobile cihazlarını tüketti

Bu zamana kadar yayınlanan tüm Windows 10 güncellemelerini; Ayarlar>Güncelleme ve Gizlilik>Windows Güncellemeleri bölümünden yükleyebilirsiniz.


Yorumlar kapatıldı.