Sony WF-1000XM4 hakkında yeni iddialar geldi

s2

Son gelen haberlere göre  Sony WF-1000XM4 gerçek kablosuz kulaklıklarla ilgili bazı ilginç ayrıntıları ortaya çıkardı . Cihazın, diğer önemli özelliklerin yanı sıra gelişmiş bir aktif gürültü iptali (ANC) ile geleceği bildiriliyor.

İnternet üzerinden sızan bilgilere göre, yeni işitme cihazları, önceki modelde de bulunan bir özelliğe sahip olan daha iyi gürültü engelleme özelliğine sahip olacak. Bununla birlikte, yeni XM4 sürümü, şirketin “Sony V1” özel çipi aracılığıyla bu özelliği geliştirecek. Benzer şekilde, sızıntı, kablosuz kulaklıkların LDAC üzerinden iletilen yüksek kaliteli kablosuz ses için destek ekleyeceğini ve ayrıca Hi Res Audio için de onaylanacağını ekliyor.

Sony WF-1000XM4 hakkında yeni iddialar geldi

Raporda, Japon teknoloji devinin WF-1000XM4 TWS kulaklıkların pil ömrünü bile artıracağı belirtiliyor. Rapora göre, tek başına kulaklıklar, önceki modele göre 6 saat olan ANC açıkken 8 saate kadar müzik çalma imkanı sunacak. Şarj kutusu ile bu kulaklıklar iki kez şarj edilebilir ve toplam 24 saat çalma sağlar. ANC’yi kapatmak, pil ömrünü arasında 12 saate ve kasayla 36 saate düşürür.

Dikkat çeken bir diğer özellik ise USB Type C şarj bağlantı noktasına ek olarak kulaklıkların şarj kutusuna Qi kablosuz şarjın eklenmesi. Bu aynı zamanda kullanıcıların kulaklıkları ters kablosuz şarj yoluyla da şarj edebilecekleri anlamına geliyor. Sızıntı, kulaklıkların 280 Euro’luk (kabaca 350 ABD Doları) bir fiyat etiketi ile geleceğini iddia ediyor. Ne yazık ki, bu hala doğrulanmamış bir rapor değil bu yüzden kesin bilgiler için firmanın açıklamasını bekleyeceğiz.

RMX3261 model numaralı Realme telefonu geliyor