RMX3261 model numaralı Realme telefonu geliyor

11 1

Model numarası RMX3261 olan yeni bir Realme telefonu ABD’deki Federal İletişim Komisyonu’ndan ( FCC ) onay aldı.

FCC’ye gelmeden önce, ahize Endonezya’nın TKDN, Endonezya Telekom ve Hint Standartları Bürosu gibi diğer sertifika sitelerinde de görüldü. (BIS). FCC görünümü, telefonun tasarımını ve temel özelliklerini ortaya çıkardı.

Telefonun tasarımından bahsedecek olursak cihazın ön tarafında klasikleşen çentik olduğu görülüyor. Cihazın arka panelinde üç kamera ve bir LED flaş barındıran kare şeklinde bir kamera modülü bulunuyor.

RMX3261 model numaralı Realme telefonu geliyor

Cihazın arka tarafında da bir parmak izi tarayıcısı mevcut. Telefonun sağ kenarında bir ses yükseltici ve bir açma / kapatma tuşu bulunur. Sol kenarı, iki nano SIM yuvası ve bir microSD kart yuvası içeren bir SIM bölmesine sahiptir.

FCC listesi, cihazın 173,9 x 75,96 mm boyutlarında olduğunu da ortaya koydu. Cihaz, Realme Ui 2.0 tabanlı Android 11 işletim sistemi ile yüklenmiştir. El cihazı, Wi-Fi 802.11 b / g / n, Bluetooth 5.0 ve GPS gibi bağlantı özelliklerini destekler. Son olarak, liste 4.880mAh dereceli bir bataryaya sahip olduğunu belirtiyor.

RMX3261 model numaralı Realme telefonu geliyor

İlgili bir haberde, yeni bir sızıntı RMX3261 model numaralı Realme C25’lerin Haziran ayında Hindistan’da resmileşebileceğini iddia etti. Telefonun 4 GB RAM + 64 GB depolama ve 4 GB RAM + 128 GB depolama gibi seçeneklerle gelmesi bekleniyor. Halihazırda Malezya’da piyasaya sürülen bu cihaz, kullanıcılara 6.5 inçlik HD + ekran, Helio G85 yonga seti, 8 megapiksel ön kamera, 48 megapiksel üçlü kamera ve 18W hızlı şarj desteği ile 6.000 mAh pil sunuyor.

OPPO yeni Enco Free2 TWS kulaklıklarını duyurdu