PS Plus Eylül oyunları açıklandı

ps plus

PlayStation Plus abonelerinin Eylül ayında ücretsiz olarak sahip olacakları oyunlar açıklandı. İşte PS Plus Eylül oyunları ve konu hakkındaki diğer detaylar.

Sony merakla beklenen PlayStation Plus Eylül oyunlarını açıkladı. Bilindiği üzere Sony, PS Plus abonelerine her ay 2 PS4 oyununu ücretsiz olarak sunuyor. Aboneler de üyelikleri devam ettiği sürece ücretsiz olarak sunulan oyunları diledikleri zaman oynayabiliyorlar.

Kısa süre öncesine kadar PlayStation Plus kapsamında ücretsiz olarak PS3 ve PS Vita oyunları da dağıtılıyordu. Fakat Sony 3 – 4 ay kadar önce PS3 ve PS Vita oyunlarını dağıtmayı bıraktı.

Bu ufak bilgilendirmenin ardından gelelim PS Plus Eylül oyunları hakkındaki detaylara. Sony bu ay PS Plus abonelerine 2 sağlam oyun sunacak. Açıklanana göre PlayStation Plus Eylül oyunları; Batman Arkham Knight ve Darksiders 3.

ps plus eylül oyunları

Evet, Arkham Knight’ın hayli eski bir oyun olduğu söylenebilir. Fakat yine de en sağlam süper kahraman oyunlarından biri olduğunu inkar edemeyiz. Darksiders 3 ise bu yıl içinde satışa sunulmuş, yeni bir oyun sayılabilir.

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. PS Plus oyunları ayın Eylül’ün 3’ünde indirmeye açılacak.

Fortnite 10.20 güncellemesi yayınlandı