T-Mobile’dan Sony Xperia Z3 Sızıntısı

Sony’nin gelecek amiral gemisi modeli Xperia Z3 hakkında yeni bir dedikodu ortaya çıktı. 

Sony’nin akıllı telefon piyasasındaki amiral gemisi stratejisini takip etmek pek mümkün değil. Japon teknoloji devi Xperia Z2’yi yeni piyasaya sürmüş olmasına rağmen Xperia Z3 ile ilgili sızıntı haberler gelemeye başladı bile. Bu noktada biz Sony’nin bu yıl içerisinde 2 amiral gemisi modeli çıkarma stratejisini biliyoruz. Sony’nin bu yıl piyasaya sürdüğü ilk amiral gemisi Xperia Z2. Sony Xperia Z3’ün ise Eylül ayında Berlin’de düzenlenecek IFA’da görücüye çıkması bekleniyor.

 

Sony-Xperia-Z2-01-640x426

 

Xperia Z3 ile ilgili gelen son sızıntı habere göre cihazın Amerika’daki dağıtımını T-Mobile üstlenecekmiş. Bilinmeyen ancak güvenilir bir kaynaktan gelen bu habere göre cihaz resmi olarak piyasaya çıktıktan sonra T-Mobile cihazı Amerika’da satmaya başlayacak. Geçmiştede Sony ile T-Mobile arasındaki ortaklıkların olması haberin doğruluk ihtimalini arttırıyor.

Daha şimdiden Xperia Z3 hakkında birçok dedikodu ortaya çıkmış durumda. Daha önce ortaya çıkan sızıntılara göre cihazın FCC  patent başvurus belgelerini de görmüştük. Konuyla ilgili Sony hala daha sessizliğini korusa da Xperia Z3 için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Xperia Z3’ün sahip olacağı muhtemel teknik özellikler ise şöyle; Snapdragon 801 işlemci, 3 GB RAM,  20.7 megapiksel kamera. Cihazın tam olarak ne zaman piyasaya sunulacağı ise bilinmiyor.

BlackBerry Z3′ün Sıçrama Yapması Bekleniyor