Sony Lavender’dan İlk Görüntüler Sızdırıldı

Sony Lavender

Sony’nin yeni akıllı telefonu Sony Lavender’ın internete sızdırılan ilk görüntüleri, telefonun ince ekran çerçeveli şık tasarımını gözler önüne serdi.

Her geçen gün daha da zorlu bir pazar haline gelen akıllı telefon pazarında son yıllarda istediği başarıyı yakalayamayan Japon teknoloji devi Sony, bu yıla da pek iyi bir başlangıç yapamadı. Rakiplerinin aksine yılın ilk aylarında yeni bir amiral gemisi akıllı telefon piyasaya sürmeyen Sony, merakla beklenen Sony Xperia Z4‘ü nihayet Nisan ayında piyasaya sürse de telefonu sadece Japonya’da satışa sunarak kullanıcılarını hayal kırıklığına uğrattı.

Sony_Lavender

Sony 2015 yılında da akıllı telefon pazarında istediği başarıyı yakalayamamış olsa da, Japon teknoloji devi bu pazardan kolay kolay vazgeçmeyecek gibi görünüyor. Yeni orta seviye akıllı telefonu Xperia A4’ü geçtiğimiz günlerde piyasaya süren Sony, şimdi de Lavender kod adıyla anılan yeni bir akıllı telefon üzerinde çalışıyor. Varlığı bir süre önce ortaya çıkan Sony Lavender şimdiye kadar görülmemiş olsa da, upleaks hesabı tarafından internet sızdırılan yeni görüntüler telefonun tasarımının gün yüzüne çıkmasını sağladı.

Tasarım olarak Sony Xperia Z4’ten oldukça farklı olan Sony Lavender, son dönemde akıllı telefon pazarında hızla yayılan ince ekran çerçevesi trendine ayak uydurmuş gibi görünüyor. Neredeyse yok denilecek kadar ince ekran çerçevesi sayesinde dikkat çeken Lavender’ın donanımsal özellikleri ise şimdilik belirsizliğini koruyor.

Dünyanın En Değerli Markaları Apple ve Microsoft Oldu