Sony Xperia Z4 Japonya’ya Özel Olabilir

Sony Xperia Z4 11

Geçtiğimiz günlerde tanıtılan Sony Xperia Z4’ün Japonya’ya özel olacağı ve diğer ülkeler için yeni bir telefonun çok yakında tanıtılacağı iddia ediliyor.

Son dönemde akıllı telefon pazarında istediği başarıyı yakalayamayan Japon teknoloji devi Sony 2015 yılına da yavaş bir giriş yapmış olsa da, sessizliğini geçtiğimiz günlerde bozdu ve merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonu Sony Xperia Z4‘ü resmi olarak tanıttı. Ancak uzun süredir merakla beklenen Sony Xperia Z4’ün tanıtıldığı basın toplantısı, beklendiği gibi büyük bir etkinlik olmadı. Üstelik Sony Xperia Z3’ün özellikleri geliştirilmiş versiyonu olarak değerlendirilen Xperia Z4’ün kendisi de önemli bir yeniliği beraberinde getirmiyor olmasıyla hayal kırıklığı yarattı.

Sony_Xperia_Z4 (1)

Geçtiğimizin yılın aksine bu yıl sadece bir tane amiral gemisi akıllı telefon piyasaya süreceği söylenen Sony’nin merakla beklenen Sony Xperia Z4 için neden büyük bir etkinlil düzenlemediği veya neden yeni telefonunda daha yenilikçi bir tasarıma yer vermediği merak konusu olurken, Asya medyasında yer alan yeni haberler bu sorular için olası bir cevabı ortaya çıkardı.

Sony’e yakın kaynaklar tarafından paylaşılan yeni bilgilere göre, geçtiğimiz günlerde resmi olarak tanıtılan Sony Xperia Z4 Japonya’ya özel olacak ve dünyanın geri kalanında satışa sunulmayacak. Japonya dışındaki ülkelerde ise Sony Xperia Z4’ten farklı yeni bir amiral gemisi akıllı telefon piyasaya sürülecek. Xperia Z4’ten ne şekilde farklı olacağı şimdilik belirsizliğini koruyan bu gizemli Sony amiral gemisinin Mayıs ayı sonunda düzenlenecek bir etkinlikle resmi olarak tanıtılacağı iddia ediliyor.

Borderlands Cephesinde Önemli Ayrılık