Sony Ghost of Tsushima filmi çekiyor! İşte detaylar

Sony Ghost of Tsushima filmi çekiyor! İşte detaylar

Sony Ghost of Tsushima oyununu filme uyarlayacağını duyurdu. Popüler PlayStation video oyunu “Ghost of Tsushima”, Sony Pictures ve PlayStation Productions’tan bir film uyarlaması alıyor. Filmin yönetmenliğini John Wick yönetmeni Chad Stahelski yapacak.

“Ghost of Tsushima”, klanının kalan son üyesi samuray savaşçısı Jin Sakai’yi anlatıyor. Bir Moğol istilası sırasında Japon Tsushima adasını korumak için bir savaşçı olarak ona rehberlik eden gelenekleri terk etmek zorunda kalıyor. Oyun, 17 Temmuz 2020’de PlayStation 4 için piyasaya sürüldü. 6,5 milyondan fazla kopya satarak anında hit oldu. Oyunu Sucker Punch Productions geliştirdi. Ardından Sony Interactive Entertainment tarafından yayınlandı. Stahelski, Alex Young ve Jason Spitz film uyarlamasını şirketleri 87Eleven Entertainment aracılığıyla yapacaklar. Asad Qizilbash ve Carter Swan, PlayStation Productions için yapımcılık yapacak. Sucker Punch Productions, projenin başındaki Peter Kang ile yönetici yapımcı olarak görev yapacak.

Sony Ghost of Tsushima filmi çekiyor! İşte detaylar

Geçen yılın Oyun Ödülleri’nde, Jin Sakai’yi canlandıran Daisuke Tsuji için yılın oyunu, en iyi oyun yönetimi, en iyi anlatım ve en iyi performans gösteren “Ghost of Tsushima” aday gösterildi. Oyunun piyasaya sürülmesinden sonraki üç gün içinde dünya çapında 2,4 milyondan fazla kopya sattı. Sony Pictures ve PlayStation Productions şu anda popüler video oyunlarının diğer iki film uyarlaması üzerinde çalışıyor. Başrolünü Tom Holland’ın oynadığı “Uncharted” filmi 11 Şubat 2022’de gösterime girecek. HBO’nun Pedro Pascal’la oynadığı “The Last of Us” dizisi şu anda “Chernobyl” yaratıcısı Craig Mazin ile geliştiriliyor. Stahelski, ilk üç “John Wick” filmini, dördüncü bir filmle yönetti. Popüler Keanu Reeves aksiyon serisi dünya çapında 600 milyon dolardan fazla hasılat yaptı.

Spotify görünümünü güncelledi