Playstation 4 Pro için 80’ler Kokan Reklam Filmi

playstation 5

Sony’nin güçlendirilen oyun konsolu Playstation 4 için yeni bir reklam filmi geldi. Reklam filminde 1980’lerin kokuları bulunuyor.

Playstation efanesinin son üyesi olan PS4 geçtiğimiz aylarda Slim versiyonu ile kilolarından kurtulmış ve PS4 Pro ile ek kas gücüne kavuşmuştu. Playstation 4 Slim hali hazırda raflardaki yerini almışken Playstation 4 Pro çok yakında raflarda olacak.

Ülkemizde de dünya ile neredeyse aynı anda satışa başlamış olan PS4 Slim, eski kasa PS4’lerin yerini alarak eski kasalar yerine satılır hale geldi. Piyasadaki eski kasaların bitişinin ardaından ise sadece PS4 Slim ve PS4 Pro satışta olacak. Ülkemizde Sony Türkiye tarafından ₺1299’ye satışa sunulan konsol pek çok perekanda mağazada rahatlıkla bulunabiliyor.

Türkiye’de en çok satan konsol olan Sony Playstation 4, bu başarısını devam ettirmek için var gücüyle çalışmaya da devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde pek çok basın kuruluşuna mülakatlar vererek yeni konsolları ve gelecekteki planları hakkında bilgi veren Playstation Türkiye Ülke Müdürü Mustafa Yiğit, Türkçe oyunların gelmeye devam edeceğini ve Türkiye’deki oyuncuları memnun etmek için var güçleriyle çalışmaya devam edeceklerini söylemişti. Ekip şimdiye kadar Türkçe oyunların standart hale gelmesini sağlamışken yine aynı şekilde konsollarını ve tüm aksesuarlarını dünya ile neredeyse aynı anda benzer fiyata getirerek oyuncuların gönlünü kazanmıştı.

Yeni Reklam Filmi Yayınlandı

Sony, güçlendirilen konsolları için yeni reklam filmini yayınladı. 1980’lerin havasını taşıyan reklam filmi  46 saniye uzunluğunda.

Playsation 4 Pro Ne Zaman ve Ne Kadara Ülkemizde Olacak?

10 Kasım’da dünya ile aynı anda Türkiye lansmanın da yapılacağı Playstation 4 Pro lansman kısa süre sonra 2. parti sevkiyatlar ile ülkemizde de satışta olacak. Fiyat ise Mustafa Yiğit’in açıklamasına göre yurtdışından çok farklı olmayacak.