Sons of the Forest’ın gelecek planları belli oldu

Sons of the Forest

Sons of the Forest’ın geliştiricileri hem Reddit hem de Discord’ta gerçekleşen soru-cevap etkinliğine katıldı. Oyuna gelecekte neler ekleyeceklerini, neleri değiştireceklerini açıkladılar.

Uzun zamandır merakla beklenen Sons of the Forest, Steam’de istek listesinde birinci sırada yer alıyordu. Oyuncuların bekleyişi kısa süre önce sona erdi ve yapım satışa sunuldu. Şu anda oyun dünyasında Sons of the Forest kasırgası sürüyor diyebiliriz. Bununla birlikte soru-cevap etkinliğinde Endnight Games’in oyunla ilgili gelecek planları ortaya çıktı. Geliştiriciler yapay zekayı daha iyi hale getirmek istiyor ki, yapılan açıklamada Kelvin için büyük planları olduklarını söylediler. Kelvin, kampın etrafına savunma duvarları inşa etmeye yardım edecek ve gerektiğinde kampı, duvarları tamir edecek. Bunları emir almadan otomatik olarak yapacak. Şu anda Kelvin, kaynak ve yiyecek toplamak görevlerinde oldukça başarılı. Fakat bunlar dışında bazen yetersiz kalıyor.

Endnight Games, Virginia’da da bir takım değişiklikler yapacak. Virginia’ya cesaret ekleyeceklerini belirttiler. Geliştirici ekip, “Virginia daha cesaretli olacak. Özellikle de elinde silah varken bu durum daha belirginleşecek. Öldürdüğü düşmana bağlı olarak cesareti artacak” açıklamasında bulundu.

Sons of the Forest

Sons of the Forest’a hikayeyi geliştirmek için yeni detaylar ve ara sahneler eklenecek. Bunun yanı sıra yeni bir düşman da eklenecek. Fakat bu düşman hakkında herhangi bir detay verilmedi. Hile yapanları engellemek için oyuna bir takım araçlar dahil edilecek.

Oyuncuların kütük kızaklarının yapıma eklenmesi talebi vardı. Kütükleri taşımak için oldukça kolaylık sağlayan bu kızak, Sons of the Forest’ta yer almıyor. Endnight Games’ten geliştiriciler, “Erken erişimin en güzel yanlarından biri de bu. Oyuncuların kütük kızağını ne kadar çok sevdiğini fark etmedik. İlk oyundaki hatalar nedeniyle kızağı yeni oyuna dahil edip etmemek konusunda emin olamadık” dedi. Bu açıklama kütük kızağının ileride oyuna eklenebileceğini gösteriyor. Endnight Games, oyuncuların taleplerine cevapsız kalmayacaktır.

Resident Evil 4 Remake’in demosu bu tarihte gelebilir