Sons of the Forest sonunda çıktı! Türkiye fiyatı belli oldu

123 44

Steam’in en çok beklenen oyunu olan, istek listesinde ilk sırada yer alan Sons of the Forest, sonunda çıktı ve Türkiye fiyatı belli oldu. Oyunun fiyatı ne kadar? PC sistem gereksinimleri nedir?

2018’de PC ve PS4 için piyasaya sürülen The Forest, oyuncular tarafından oldukça sevilmişti. The Forest’ın devam oyunu olan Sons of the Forest, uzun zamandır bekleniyordu. Steam’de istek listesinde birinci sırada olan oyunun Türkiye fiyatı resmen belli oldu. Sons of the Forest, 280 TL’den satışa sunuldu.

İlk oyunun temellerini koruyan devam yapımında, emir yağdıran ve oyuncuların yapmak istemedikleri görevleri veren NPC’ler artık yok. Emirleri oyuncular veriyor. Sons of the Forest’ta mevsim döngüsü var ve bu durum oynanışı etkiliyor. Mesela yaz aylarında bol bol balık avlayıp, kışın yemek için saklayabilirsiniz. Kış döneminde kaynak ve yiyecek bulmak zorlaştığından dolayı başkaları başınıza bela olabiliyor.

Sons of the Forest

Yapımcı Endnight Games’in açıklamasına göre ilk oyuna göre daha çeşitli ve korkutucu düşmanlar var. Ayrıca eskisine göre daha akıllılar. Sons of the Forest PC platformu için piyasaya çıktı, konsollara gelip gelmeyeceği şimdilik belli değil.

Sons of the Forest’ın sistem gereksinimleri şu şekilde:

Minimum sistem gereksinimleri:

İşletim Sistemi: 64-bit Windows 10
İşlemci: INTEL CORE I5-8400 or AMD RYZEN 3 3300X
Bellek: 12 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1060 3GB or AMD Radeon RX 570 4GB
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 20 GB kullanılabilir alan

Önerilen sistem gereksinimleri:

İşletim Sistemi: 64-bit Windows 10
İşlemci: INTEL CORE I7-8700K or AMD RYZEN 5 3600X
Bellek: 16 GB RAM
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 1080Ti or AMD Radeon RX 5700 XT
DirectX: Sürüm 11
Depolama: 20 GB kullanılabilir alan

Resident Evil 4 efsanesinin yapımcısından şoke eden karar!