Snyder Cut of Justice League için ilk fragman

justice league

Zack Snyder’in hazırladığı Snyder Cut of Justice League için ilk fragman yayınlandı.

2017 yılında vizyona giren Justice League filmi büyük tepki çekmişti. Bu durumun temel nedeni ise filmin 2 saat gibi kısa bir süreyle sınırlandırılmış olmasıydı. Anlatılacak hikayenin hayli geniş olmasına karşın, filmin 2 saatlik zaman dilimine sıkıştırılmış olması, pek çok sahnenin aceleye getirip es geçilmesi izleyicilerin de tepkisini çekti.

Filmin ilk yönetmeni olan Zack Snyder de bu durumu eleştiren isimler arasında yer alıyordu. Zira film için yayınlanan ilk fragmanlarda Snyder’in çektiği sahneler de mevcuttu. Lakin filmde bu sahnelerin hiç birisini görememiştik. Dahası filmin senaryosu bile değiştirilmiş ve Superman’i diriltme görevi Justice League ekibine verilmişti.

İşte Snyder Cut of Justice League için yayınlanan ilk video

justice league

Ünlü yönetmen Zack Snyder izleyicilerin isteğini kırmadı ve kendi çektiği sahneleri de filme dahil ederek filmin Snyder Cut versiyonunu yayınlayacağını açıkladı. Nitekim bu versiyonun 2021 yılında 4 bölüm halinde HBO Max’te yayınlanacağı belirtilmişti.

Elbette izleyicilerin asıl merak ettikleri detay filmin ne gibi ekstra sahneler içereceği yönündeydi. Nitekim geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen DC FanDome etkinliğiyle birlikte bu soru işaretleri de ortadan kalktı. Dilerseniz yayınlanan ilk fragmana aşağıdan göz atabilirsiniz.

Justice League 1’er saatlik 4 bölüm halinde izleyicilerin karşısına çıkacak. Yani Snyder versiyonu normal versiyonun iki katı uzunluğa sahip olacak.

Tenet filmi için final fragmanı yayınlandı