Justice League’in ‘kötü’ sinema versiyonuna tepkiler çoğalıyor

mak1

Daha fazla seans için filmin kısaltılması normal tabii, ama bu hamle filmin kimyasını bozuyorsa bu büyük bir sorun. Sinemalarda Justice League krizi yaşanıyor.

Uzun süredir merakla beklenen Justice League, 17 Kasım itibarıyla vizyonda yerini aldı. Yönetmenliğini Zack Snyder’ın üstlendiği film, vizyonda olduğu ilk 10 günlük dilimde dünya çapında 483 milyon dolarlık hasılat elde etti ve yapımcılarının yüzünü güldürdü, ama…

Justice League'in 'kötü' sinema versiyonuna tepkiler çoğalıyor

Kağıt üzerindeki rakamlara bakıldığında işler yolunda gibi görünse de öyle değil. Özellikle sıkı takipçiler, filmin yayınlanan “sinema versiyonunun” çok kopuk ve dolayısıyla anlaşılamaz olduğunu savunuyor. Fanlar, filmin birçok sahnesinin kesilmeden, orijinal uzunluğuyla vizyona sokulmasını talep ediyor ve bunun için imza kampanyası da başlatılmış durumda.

Bitmedi, bu kampanya dahil olan dikkat çekici isimler de var. Söylenenlere göre filmin yönetmeni Zack Snyder da sinemada yayınlanan versiyondan memnun değil ve yönetmen kurgusunun bir an önce sinema severlerle buluşturulmasının taraftarı.

Bu arada, imza kampanyasının 150 bin imzaya yaklaştığını söylememiz gerekiyor. Detaylar için buraya bakabilirsiniz. Bakalım Warner Bros. ne diyecek…

Jack, Titanic’in finalinde ölüyor, ama niye? İşte cevap