Justice League SDCC tanıtım videosu

justice league

San Diego’da düzenlenen Comic Con 2017 fuarında birçok tanıtım videosu izledik. Bunlardan biri de DC evrenine aitti. Karşınızda Justice League SDCC tanıtım videosu.

San Diego’da düzenlenen Comic Con 2017 fuarında sinema severleri heyecanlandıracak tanıtım videoları geldi. Bunlardan birisi de DC evreninin süper kahramanlarının buluştuğu Justice League’ydi. İşte Justice League SDCC tanıtım videosu.

3 dakika 59 saniyelik uzun sayılabilecek fragmanda, filmdeki aksiyon sahnelerini görme fırsatı bulduk. Ancak görsel efektlerin gördüğümüz en iyi efektler olmadığını, hatta bu kadar önemli ismin bir arada yer aldığı bir film için ortalama bir kaliteye sahip olduğunu belirtelim. Justice League, vizyona girdiğinde bu yönüyle çok eleştiri alacaktır.

Justice League’nin yönetmenliğini usta isim Zack Snyder üstlenirken filmin başrollerinde yıldız oyuncular göze çarpıyor. Filmde Batman’i Ben Affleck, Wonder Woman’ı Gal Gadot, Superman’i Henry Cavill, Flash’ı Ezra Miller, Aquaman’ı Jason Momoa, Cyborg’u ise Ray Fisher canlandırıyor. Ayrıca filmde James Gordon, Lex Luthor ve Steppenwolf gibi bilinen karakterleri de görme fırsatı bulacağız. Justice League, 17 Kasım 2017′de ülkemizde vizyona girecek.

Öte yandan SDCC’de Marvel tarafında Avengers: Infinty War fragmanı gösterildi. Merakla beklenen filmin ilk fragmanı sızdırıldı. İzlemek için tıklayın.