Snapdragon 710 kullanan yeni bir HTC modeli geliyor

snapdragon 710 1

Son yıllarda zor zamanlar geçiren HTC yine de model yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Tayvanlı üreticinin Snapdragon 710 destekli son modeli Geekbench’te ortaya çıktı.

Akıllı telefon pazarındaki rekabet gün geçtikçe biraz daha artıyor. Çinli üreticilerin agresif fiyat politikasıyla domine ettiği pazar, HTC, Sony ve LG gibi köklü firmaları zor durumda bıraktı. Bahse konu isimlerden en çok etkilenen firma ise HTC oldu.

Yaklaşık olarak 4 – 5 sene öncesine kadar özellikle üst segmentte hali iddialı bir konumda yer alan Tayvanlı şirket, şimdilerde iflasın eşiğine gelmiş durumda.

Zira daha bu yılın başlarında HTC’nin akıllı telefon bölümünün yola devam edip etmeyeceğine dair önemli iddialar ortaya atılmıştı. Sonuç olarak Tayvanlı şirket, yola devam kararı aldı ve yeni modeller geliştirmeye devam etti.

HTC’den Snapdragon 710’lu yeni model

Bu modellerden birisi de geçtiğimiz gün 2Q7A100 model numarasıyla ortaya çıktı. Snapdragon 710 yonga setinden güç alan yeni HTC modeli, Geekbench’e konuk oldu.

Geekbench’te yer alan rapora göre orta segmente hitap eden yeni HTC modeli, Snapdragon 710 yonga setinden güç alacak. Telefonun sistemini 6GB RAM’le destekleyeceğini de belirtelim.

snapdragon 710

Şimdilik yeni HTC modeli hakkında sahip olduğumuz tüm detaylar bu kadar. Muhtemelen Tayvanlı üretici Snapdragon 710 ile geliştirdiği orta segmentteki yeni modelini önümüzdeki günlerde kullanıcıların beğenisine sunacaktır.

Android sistem güncellemeleri için önemli hamle