Yeni HTC Desire Modeli Ortaya Çıktı

Yeni HTC Desire Modeli Ortaya Çıktı

HTC tarafından önümüzdeki aylarda piyasaya sürülmesi beklenen ve HTC A11 kod adıyla anılan yeni HTC Desire modeli hakkında ilk detaylar gün yüzüne çıktı.

Yeni amiral gemisi akıllı telefonu HTC One M8‘i geçtiğimiz aylarda piyasaya süren Tayvanlı telefon üreticisi HTC Corporation‘ın şimdi de HTC Desire serisinden yeni bir akıllı telefonu piyasaya sürmeye hazırlandığı ortaya çıktı. HTC cephesinden konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, internete sızdırılan yeni bilgiler HTC A11 kod adıyla anılan bu yeni HTC Desire modelinin varlığını gözler önüne serdi.

HTC_Desire

İnternete sızdırılan bu bilgilerde HTC’nin Desire serisinden yeni bir akıllı telefon üzerinde çalıştığı ve şimdilik HTC A11 kod adıyla anılan bu telefonun 4.7 inç büyüklüğünde olacağı belirtildi. Ayrıca bahsi geçen bu telefonda, Qualcomm tarafından geçtiğimiz yıl resmi olarak tanıtılan 64 bitlik Snapdragon 410 MSM8916 işlemciye yer verileceği söyleniyor. Telefonun ne zaman piyasaya sürüleceği henüz açıklanmamış olsa da, önümüzdeki günlerde resmi olarak duyurulması bekleniyor.

Apple’ın Uzay Gemisi Kampüsü Şekillenmeye Başladı