HTC A11’den İlk Görüntüler Ortaya Çıktı

HTC A11den İlk Görüntüler Ortaya Çıktı

HTC Desire’ın geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan HTC A11 kod adlı yeni modeli hakkında ilk detaylar ve telefondan ilk görüntüler internete sızdırıldı.

Yeni amiral gemisi akıllı telefonu HTC One M8’i geçtiğimiz aylarda piyasaya sürdükten sonra hız kesmeden yeni akıllı telefonlar hazırlamaya devam eden Tayvanlı telefon üreticisi HTC Corporation‘ın yeni akıllı telefonu HTC A11 dün ortaya çıkmıştı. HTC’nin popüler Desire serisinin yeni üyesi olacağı söylenen HTC A11‘in gün yüzüne çıkmasının ardından, şimdi de telefondan ilk görüntüler ve detaylar internete sızdırıldı.

HTC-A11

Şimdilik HTC A11 kod adıyla anılan bu yeni HTC Desire modeli şimdilik HTC Corporation tarafından resmi olarak duyurulmamış olsa da, önümüzdeki haftalarda tanıtılması ve piyasaya sürülmesi bekleniyor. Orta seviye bir akıllı telefon olacağı söylenen HTC A11‘in en dikkat çekici özelliği ise, geçtiğimiz yıl tanıtılan 64 bitlik Snapdragon 410 işlemciyi barındırıyor olması. 1.4 GHz Snapdragon 410 işlemciyle çalışacak olan telefonun diğer donanımsal özellikleri arasında 4.7 inç dokunmatik ekran ve 5 megapiksel arka kamera yer alıyor.

Apple’ın Uzay Gemisi Kampüsü Şekillenmeye Başladı