Slack erişim sorunu herkesi canından bezdirdi: İşte kesintilerin nedeni!

Slack erişim sorunu

Uzun bir süredir ara ara devam eden Slack erişim sorunu herkese pes dedirtmeye başladı. Özellikle son 4 ay içerisinde defalarca kesinti yaşandı. İşte konuyla alakalı merak edilen tüm detaylar.

Slack erişim sorunu bugün tekrar yaşandı. Uygulamaya girmek isteyenler, “Sunucularımıza bağlanmada sorun yaşanıyor gibi gözüküyor ve bu sorunu araştırıyoruz” ifadesi ile karşılaştı. Daha önce defalarca bu sorun ortaya çıkmıştı. Şirketin giderek artan kullanıcı sayısını kaldıramadığı tahmin ediliyor.

Uygulamaya erişmek isteyenler ilk etapta büyük bir yavaşlama keşfetti. Hemen ardından erişim tamamen imkansız hale geldi. İlk başlarda problemin kısa süreceği düşünülse bile sonradan bunun basit bir sorun olmadığı anlaşıldı.

Slack neden sürekli erişim hatası yaşatıyor

Slack uygulaması iş hayatında son derece kritik bir göreve sahip. Ekip çalışmalarının çok önemli bir bölümü bu platforma bağlı. Uygulamayı değerli kılan çoğunlukla bu. Slack ile ilgili her bağlantı kesintisinde iş hayatında önemli aksaklıklar yaşanabiliyor.

Slack erişim sorunu

Bu uygulama bağlantı hatası verdiğinde aklınıza gelebilecek tüm olumsuzluklar ile karşılaşmanız mümkün hale geliyor. Giriş, mesajlaşma, bildirimler ve bağlantı ön izlemeleri gibi birçok sistem çalışamaz hale geliyor. Böylece belini Slack uygulamasına yaslayan şirketler zarar üstüne zarar edebiliyor.

Şirket tarafından yapılan açıklamalara bakıldığında bu tür aksaklıkların olabileceği ve normal karşılanması gerektiği söyleniyor. Oysaki bu uygulama 1 dakika bile çökmemesi gereken bir sorumluluğa sahip. Slack sunucuları genişletilmediği sürece bu tür problemler yaşanmaya devam edecek. Peki siz bu uygulama ile ilgili neler düşünüyorsunuz?