Skull & Co.’dan Nintendo Switch için dock!

Nintendo Switch

Nintendo Switch için en iyi grip’i ürettiği söylenen Skull & Co., şimdi de gözünü dock’a çevirdi. Kickstarter üzerinden başlatılan dock projesi sayesinde, Nintendo Switch’i TV’ye bağlamak çok daha kolay olacak.

Skull & Co. firması geçtiğimiz aylarda Kickstarter üzerinden Switch için grip projesini başlatmış ve ürünlerini satışa sunmuştu. Switch için üretilen en iyi grip olduğu söylenen Skull & Co.’nun bu ürünün ardından, şimdi de dock için düğmeye basıldı.

Bildiğiniz gibi Switch’i kendi dock’una koyarken bazen çizilme sorunları yaşanabiliyordu. Bu sorunun üstesinden gelmek isteyen Skull & Co., karşımıza yeni dock projesi ile çıktı.

Nintendo Switch için yeni dock!

Kickstarter üzerinden başlatılan dock projesi Switch’e adeta nefes aldırıyor. Orijinal dock’a göre daha portatif olan Skull & Co.’nun dock’u, konsolun alt bölümünden hava girmesini de sağlıyor. Isınma sorununa doğal bir çözüm bulan firma, 3. parti kılıflar ile de bu dock’un kullanılabileceğini belirtiyor.

Nintendo Switch

25 dolar ve üzerinde yapacağınız bağışlar ile sahip olabileceğiniz bu dock, Switch’in son sürümü ile de çalışıyor.

Bunu neden belirttiniz derseniz, bazı 3. parti dock‘ların Switch’i bozduğu ve son sürümlerde dock’un çalışmadığı haberleri dolaşıyordu. Firma bu yüzden bu ayrıntıyı belirtme gereği duymuş.

Captain Toad: Treasure Tracker incelemesi

Switch için dock projesine buradan ulaşabilirsiniz.