Nintendo Switch reklamı Türk TV kanallarında!

Nintendo Switch reklamı

Nintendo Switch reklamı dün itibariyle Türkiye’deki televizyon kanallarında yayınlanmaya başlandı. Her zaman, her yerde ve herkesle! mottosu ile çıkışını gerçekleştiren Switch reklamı haberimizde.

CD Media ile Türkiye pazarına bomba gibi bir dönüş yapan Nintendo, ilk etapta sevilen konsolu Switch’i ülkemizde satışa sunmuştu. Hem dışarda hem de dock modunda TV karşısında oynanması ile ülkemizde büyük beğeni toplayan Nintendo Switch, bugün ise ilk reklamı ile karşımıza çıktı.

Pokemon Let’s Go Pikachu incelemesi

Türkiye’deki televizyon kanallarında yayınlanmaya başlanan Nintendo Switch reklamında; “Her zaman, her yerde ve herkesle!” mottosu kullanılıyor. Futbolu ve futbol oyunlarını çok seven Türkiye pazarı için FIFA 19, Super Mario Party ve Mario Kart 8 Deluxe oyunlarının vurgulandığı reklamı aşağıdan izleyebilirsiniz.

İşte merakla beklenen Nintendo Switch reklamı!

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Nintendo Switch her zaman, her yerde ve herkesle! #Nintendo #NintendoSwitch #games #videogames #herzaman #heryerde #veherkesle

Nintendo Turkey (CD Media) (@nintendoturkeycdmedia)’in paylaştığı bir gönderi ()

Nintendo Switch’in ülkemizde tutunması için çok başarılı hamleler yapılıyor. Uzun süredir hasret kaldığımız Nintendo karakterleri Switch ile elimizin altına geliyor. 2019 yılında çıkacak olan Metroid Prime 4, Bayonetta 3, Yoshi’s Crafted World, Luigi’s Mansion 3 ve yeni nesil Pokemon oyunları ile Switch’in yeni rekorlara imza atmasını bekliyoruz.