Grid Autosport şimdi de Nintendo Switch için geliyor

grid

Eski oyunlar Nintendo Switch için çıkmaya devam ediyor. Son olarak Grid Autosport da Switch için çıkacak eski oyunlar kervanına katıldı. İşte konu hakkındaki detaylar.

Nintendo hibrit konsolu Switch’i 2017’nin ilk çeyreğinde satışa sunmuştu. Her ne kadar TV üzerinden oynanabilir olsa da Switch özünde bir el konsoluydu. Doğal olarak da rakibi olarak gösterilen PS4 ve Xbox One’a nazaran çok daha güçsüzdü.

Hal böyle olunca PS4 ve Xbox One için duyurulan pek çok yapım Switch’i es geçti. Nintendo Switch’in satış rakamları bazında önemli bir başarı yakalaması, yapımcıların bu konsola olan ilgisini de arttırmıştı.

Grid Autosport Switch için listelendi

Yeni oyunlarını bu konsol için uyarlayamayan yapımcılar, eski hit yapımlarını Switch için yeniden satışa sunma kararı aldılar. Bu karar neticesinde şimdiye kadar onlarca eski oyun Switch için raflardaki yerini aldı. Görünen o ki önümüzdeki günlerde de almaya devam edecek.

Son olarak Codemasters da popüler yarış oyunu Grid Autosport’un Switch’e geleceğini doğruladı. Hatırlanacağı üzere Grid Autosport ilk olarak 2014’te PS3 ve Xbox 360 için satışa sunulmuştu.