HUAWEI Phone Clone : Alışkanlıklardan kurtulmanın en kolay yolu

HUAWEI Phone Clone

HUAWEI Phone Clone , artık birer parçamız haline gelen cep telefonlarımız konusundaki alışkanlıklarımızı değiştirmemiz için teknolojinin nimetlerini cebimize getiriyor.

Alışkanlıklarımızın belirlediği en temel alanlardan biri, bir şey satın alırken tercih ve davranışlarımız.

Pek çoğumuz alıştığımız manav, market ve hatta aynı cep telefonu markasını tercih ediyoruz. Bu tercihler kendi içlerinde pek çok sebeple ayrılıyor olsa da temelinde diğer marketin uzak, diğer manavın her saat açık olmaması gibi zorlukları barındırıyor. Cep telefonlarında ise temel zorluk, eski telefonumuzdaki verileri yenisine aktarırken yaşayabileceğimiz tatsız durumlar…

HUAWEI Phone Clone ile veri aktarımında devrim  

Eski telefonun verilerini yeni bir telefona taşımak için pek çok yöntem var; ancak bu yöntemlerin birçoğu yeterli depolama alanınız yoksa veya bir bilgisayara yakın değilseniz çok mümkün olamıyor. Verilerimizi cihazlararası taşıdığımız sırada kişisel bilgilerimizin bir kısmını da kaybedebiliyoruz.

Tesla işleri yoluna koydu!

HUAWEI’nin geliştirdiği “Phone Clone uygulaması sayesinde telefonunuzdaki rehber, ses&müzik, fotoğraflar, videolar ve hatta uygulamalarınız dahil tüm bilgilerinizi risksiz bir şekilde IOS-Android veya Android-IOS arası direkt WiFi bağlantısı ile yeni telefonunuza aktarabiliyorsunuz. Bu uygulama ile adeta telefonlararası bilgi ‘klonlamak’ mümkün hale geliyor.