Skoda Vision RS Concept için teaser görüntüleri geldi!

Skoda Vision RS

Çek otomobil üreticisi Skoda gelecek nesil hatchback modeli Skoda Vision RS için birkaç teaser görüntüsü paylaştı. İşte detaylar.

Çek üretici, fütüristik tasarım yönünü sergilediği ilk hatchback modeli Skoda Vision RS için kullanıcılara bir önizleme imkanı sundu. 4 Ekim – 14 Ekim tarihleri arasında Paris Motor Show 2018’de tamamıyla gözler önüne çıkacak olan Vision RS için sadece birkaç taslak paylaşıldı. Çek üretici merakla beklenen konsept otomobilinin teknik detaylarını ise açıklamadı.

Skoda Vision RS, Volkswagen Golf GTI’a rakip olarak gelebilir!

4,356 mm uzunluğa 1,810 mm genişliğe, 1,431 mm yüksekliğe ve 2650 mm dingil mesafesine sahip olan Vision RS, mevcut Rapid Spaceback’e göre daha uzun. Volkswagen Polo’da kullanılan MQB A0 platformunu temel alan Vision RS, Çek üreticinin yine Paris’te lansmanını yapmayı planladığı Skoda Kodiaq vRS SUV’dan önce yola çıkarsa markanın bu platformunu temel alan ilk modeli olacak.

Gelecekten bir SUV Opel GT X Experimental

Skoda vRS, piyasadaki Volkswagen Golf, Vauxhall Astra ve Ford Focus gibi güçlü rakiplerin bulunduğu C segmentinde konumlandırılacak. Aslında bu bir konsept otomobil. Yani markanın Fabia ve Rapid gibi hatchback otomobillerinin gelecek nesil modellerinin nasıl görüneceği hakkında bir önizleme sunuyor.

Skoda Vision RS