Simpsons Twitter’ın yeni logosunu da bilmişti

Twitter markasını X olarak değiştirdi! Sorunlar şimdiden başladı

Sunduğu kehanetler ile sürekli gündeme gelen Simpsons, Twitter’ın adının değişeceğini de bilmişti. İşte tüm detaylar.

Simpsons serisi, geleceği tahmin etme konusunda bir üne sahip. Şimdi de serinin Twitter’ın yenilenip isim değiştirmesini de önceden bilmiş olması gündeme geldi. 52 yaşındaki milyarder Elon Musk, 2022’de şirketi satın aldıktan sonra geçen hafta sosyal medya platformundaki en son sarsıntıyı bir dizi tweet’te açıkladı. Ünlü mavi kuş logosu X ile değiştirildi ve X.com alanı artık kullanıcıları Twitter web sitesine yönlendiriyor.

Simpsons Twitter'ın yeni logosunu da bilmişti

Ancak on yıldan uzun bir süre önce, Simpsons serisindeki 2012’deki bir bölümünde Homer’ın yeni logoya benzeyen bir uygulama kullandığı görülüyor. Kartal gözlü hayranlar bunu fark ettikten  sahne şimdi sosyal medyada viral oldu.

Dokuz yıl önce ‘Ned ‘n’ Edna’s Blend Agenda’ bölümünde yayınlanan sahnede X ismi ile bir platform görülüyor. Homer akıllı telefonunda gezinirken görüntüleniyor ve ana ekranda Twitter’ın yeni X logosuna son derece benzeyen bir uygulama var. X logosunu gösteriyormuş gibi görünen bazı photoshoplu versiyonlar daha önce de yayınlanmıştı ancak daha sonra sahte oldukları anlaşılmıştı. Seri, koronavirüs pandemisi ve Donald Trump’ın başkanlığı da dahil olmak üzere bir dizi olayı tahmin etmesiyle gündeme gelmişti. Bu kadar fazla olayı daha önceden nasıl bildikleri ve öngördükleri ise hayattaki gizemler arasında yer alıyor.

15 inç’lik MacBook Air satışları beklentilerin oldukça altında kaldı