Şimdi de Vivo Pad geliyor!

Vivo S9 5G, Dimensity 1100 ile geliyor!

Son dönemde tablet piyasasına olan ilgi tekrardan artmaya başladı. Şimdi de Vivo Pad geliyor! İşte konu ile ilgili tüm detaylar.

Teknoloji sektörünü az çok yakından takip edenlerin de bildiği üzere tablet pazarında önemli bir daralma yaşanıyordu. Malum, akıllı telefon ekranlarının büyümesi ve benzeri sebeplerden ötürü tabletlere olan ilgi azalmıştı.

Fakat pandemi süreciyle birlikte tabletlere olan ilgi tekrardan artmaya başladı. Çok değil 4 – 5 sene önce tablet piyasasında boy gösteren marka sayısı hayli fazlaydı. Fakat bu sayı son 1 – 2 yılda bir eldeki parmak sayısında daha az bir hale gelmişti.

Şimdilerde ise tablet sektöründeki oyuncu sayısı günden güne artmaya başladı. Hali hazırda Apple, Huawei ve Samsung gibi isimler az da olsa tablet üretimine devam ediyorlardı. Lakin 2021 yılında bu sayıda önemli artışlar yaşandı.

Şimdi de Vivo Pad geliyor!

Özellikle Çinli üreticilerin bu konuda başı çektiklerini söyleyebiliriz. Honor, TCL, Xiaomi ve Oppo başta olmak üzere pek çok Çinli akıllı telefon üreticisi tablet pazarına giriş yapmıştı. Şimdi ise Vivo tablet pazarına girmeye karar verdi.

Aslında Vivo ilk tabletinin marka haklarını çok önce almıştı. Fakat kısmet şimdiye oldu. Vivo Pad için son lisans görüşmelerini tamamlayan Çinli üretici önümüzdeki günlerde yeni tabletini satışa sunacak. Muhtemelen bu tabletin özellikleri yakında netleşecektir.

Honor Qualcomm ile el sıkıştı