Spider-Man Into the Spider-verse için devam filmi geliyor!

spider man

Marvel’ın en popüler süper kahramanlarından biri olan Spider-Man yakında animasyon filmiyle beyaz perdede boy gösterecek. Sony, şimdiden Spider-Man Into the Spider-Verse için iki film daha planlıyor.

Bilindiği üzere Sony, Spider-Man’in film haklarını Marvel’a devretmişti. Bu sayede Örümcek Adam, Captain America Civil War ve Avengers Infinity War filmlerinde de boy göstermişti. Fakat Sony, Spider-Man evrenindeki diğer haklarını saklı tuttu. Yani bu haklar arasında Spider-Man’in oyun ve animasyon haklarından tutunda, mevcut evrendeki kötü karakterlerin lisanslarına dair pek çok unsur mevcut. Zaten Sony Pictures imzası taşıyan Venom filmi de bu durumun en net göstergesi.

Sony yeni bir Spider-Man filmi üzerinde çalışıyor

Fakat Sony’nin Spider-Man evrenine dair tek planı, mevcut süper kötülere solo filmler çekmek değil. Zira yakında Spider-Man Into the Spider-verse animasyonu gösterime girecek. Farklı boyutlardan birçok Spider-Man’in tek bir boyutta buluşacağı animasyon filmi 14 Aralık’ta seyirciyle buluşacak.

Sony daha Spider-Man Into the Spider-Verse vizyona girmeden şimdiden devam filmi üzerine çalışmalara da başlamış. Hatta devam filminin yanı sıra Spider-Man evrenindeki kadın karakterleri odağına alan bir de spin-off filmi çekilmesi düşünülüyormuş.

Sızdırılan bilgilere göre devam filminin yönetmen koltuğunda Avatar The Last Airbender ile isminden söz ettiren Joaquim Dos Santos yer alacak. Filmin senaryosu ise David Callaham’a emanet edilmiş durumda. Bakalım Sony’nin Spider-Man üzerinden yaptığı hamleler nereye kadar devam edecek?

PS Plus Aralık oyunları açıklandı