Huawei P20 serisi fotoğraf performansı ile öne çıkacak!

p20 3

Hali hazırda en çok akıllı telefon satan 3. firma konumunda bulunan Huawei, şu aralar yeni P serisi üzerine yoğunlaşmış durumda. Bilindiği üzere Çinli üretici 27 Mart’ta Paris’te özel bir etkinlik düzenleyecek. Bu etkinlikle birlikte P20 serisi tanıtılmış olacak. Huawei bu etkinlik kapsamında Huawei P20, P20 Plus ve P20 Lite modellerini tanıtacak.

Huawei P20 serisi ile çekilmiş ilk fotoğraflar

Daha önce de birçok defa bahsettiğimiz üzere, söz konusu üst segment modeller olduğunda teknik özellikler bazın büyük farklılıklar olmuyor. Dolayısıyla bu tarz durumlarda tasarım ve kamera kalitesi ön plana çıkan nicelikler oluyor.

Huawei P20 serisi bu anlamda kullanıcılara bazı ilkler sunacak. P20 Pro modeli, 3 ana kamera modülü ile akıllı telefon pazarında biri ilke de imza atacak.

Peki P20 serisi nasıl bir fotoğraf performansına sahip olacak? İşte asıl kafaları kurcalayan soru bu. Zira Huawei son yıllarda Leica logolu lensleriyle güzel işler yapıyor. Öyle görünüyor ki son yıllardaki başarı bu sene zirve yapabilir. Keza P20 serisi ile çekilmiş olan fotoğraflar bu durumun en net kanıtı.

Geçtiğimiz gün, Huawei P20 serisi ile çekilen bazı fotoğraflar internete sızdırıldı. Sızdırılan fotoğrafların P20 mi, P20 Lite mı yoksa P20 Pro’ya mı ait olduğu bilinmiyor. Tek bilinen fotoğrafların P20 serisine ait olduğu. Hangi model ile çekilmiş olursa olsun, fotoğrafların son derece iyi çıktığını söylemek pek yanlış olmayacaktır.