Müslüm filmi açılışı zirvede gerçekleştirdi

müslüm filmi

 Arabesk müziğinin duayenlerinden biri olan Müslüm Gürses’in hayatını konu edinen Müslüm filmi, vizyondaki ilk hafta sonunda muazzam bir gişe başarısına imza attı.

Ayla ile büyük bir başarı yakalayan Dijital Yapım Evi tarafından beyaz perdeye aktarılan Müslüm Gürses’in hayat hikayesi, şimdiden yüz binlere ulaştı. Kadrosunda Timuçin Esen, Zerrin Tekindor, Ayça Bingöl, Ekran Can ve Taner Ölmez gibi isimleri bulunduran Müslüm filmi ilk hafta sonunda 600.141 kişi tarafından izlendi.

Müslüm filmi yüzbinlere ulaştı!

Yönetmen koltuğunda Can Ulkay’ın yer aldığı Müslüm’ün senaryosu Hakan Günday tarafından kaleme alındı. Filmde Müslüm Gürses’e Timuçin Esen, Muhterem Nur’a ise Zerrin Tekindor hayat veriyor.

Müslüm Gürses’in şöhret basamaklarını birer birer tırmandığı yıllara odaklanan film, 132 dakika uzunluğunda.

Box Office Türkiye verilerine göre, yalnızca 3 gün içerisinde 600.141 kişi tarafından seyredilen Müslüm, geçtiğimiz hafta ülkemizde ne çok izlenen yapım oldu.

Son iki haftadır zirvede yer alan Yol Arkadaşım 2, geçtiğimiz hafta sonu 237.199 kişi tarafından izlendi ve toplamda 1.603. 181 seyirciye ulaşmayı başardı.

Yeni vizyona giren yapımlardan biri olan Rafadan Tayfa Dehliz Macerası ise 243. 696 seyirciyle en çok izlenen filmler listesinde 2. sırada yer aldı. Dip not olarak belirtelim. Rafadan Tayfa Dehliz Macerası daha çok çocuklara hitap eden bir yapım.

Bakalım Müslüm filmi hafta içerisindeki gişe rakamlarıyla 1 milyon barajını aşmayı başarabilecek mi? Bunu önümüzdeki hafta öğreneceğiz.

Dünyanın en değerli teknoloji şirketleri