Şimdi de Dead Space Remake geliyor

dead space

Son dönemde alıştığımız remake serisi yapımlara bir yenisi daha ekleniyor. Şimdi de Dead Space Remake geliyor.

Özellikle son 2 yıldır oyun sektöründe tekrardan körüklenen bir trend var. Geçmişte tutan yapımların günümüz grafikleriyle remake olarak tekrardan oyun severlerin beğenisine sunulması.

Bunu daha önce Resident Evil 2 ve 3 oyunlarıyla gördük. Sonrasında ise daha fazla remake oyunun geleceği haberini aldık.

Öte yandan Nintendo cephesi de eski Zelda oyunlarının pek çoğunu remake olarak Switch’e getirdi. Nitekim getirmeye de devam ediyor.

Peki şimdi sırada hangi oyun var? Hemen belirtelim. EA’nin 2008 yılında satışa sunduğu Dead Space.

Şimdi de Dead Space Remake geliyor

İlk Dead Space oyunu gerçekten zamanının ötesinde bir yapımdı. Nitekim kısa süre içerisinde başarılı satış rakamlarına ulaştı. Sonrasında ise serinin devam oyunları geldi. 2008 yılındaki oyunu 2011 yılında gelen Dead Space 2 izledi. Son olarak ise 2013 yılında Dead Space 3 oyunu gelmişti. Dürüst olmak gerekirse 2 ve 3. oyun ilk yapım kadar vurucu olmamıştı.

Dolayısıyla 4. Oyun da gelmedi. Şimdi sızdırılan bilgilere göre EA oyun sektörüne damga vuran yapımlardan biri olan Dead Space’i tekrardan yapmaya hazırlanıyor. Remake versiyon sadece yenilenmiş grafiklerle gelmeyecek. Yenilenmiş grafiklerin yanı sıra ilerleyişte de bazı sürprizler oyun severleri bekliyor olacak.

Türkiye’nin TURKOVAC aşısı etkili olabilecek mi işte tüm merak edilenler