Shush Sayesinde Telefonunuz Sessizde Kalmayacak

shusy

Hepimiz önemli görüşmelerde telefonlarımızı sesiz konuma getiririz. Ancak görüşme bittikten sonra telefonumuzu sesli konuma getirmeyi unuttuğumuzdan önemi aramalara cevap verememekten yakınırız. Shush adlı uygulama sayesinde sessizde telefon unutmak gibi bir dert kalmayacak.

Aradığını bir kimseye ulaşamadığınızda kendisinden şu bahaneyi duymuşsunuzdur. Telefonumu sessizde unutmuşum. Bu bahane pek inandırıcı gelmese de kimseye, başımıza gelen bir olaydır. Ama artık bu bahaneyi sunacak birine çözüm önerebilirisiniz. Shush uygulaması telefonunuzun ne kadar bir vakit için sessiz konumda kalacağını ayarlayabileceğiniz bir uygulamadır.  Mesela toplantıya girmeden önce yapacağınız iş bu uygulamayı aktif ederek telefonunuzun toplantı müddeti boyunca sessiz konumda kalmasını sağlayabilirsiniz. Toplantı bittiğinde ise hiçbir işlem yapmadan otamatik olarak uygulama tarafından telefonunuz sesli hale getirilecektir. Böylece unutkanlıktan dolayı gelen aramalardan haberdar olmama gibi bir durumda ortada kalmıyor.

shusy

Uygulamada 15 dakikadan 12 saate kadar telefonunuzun sessiz konumda ayarlayabileceğiniz seçenekler var. Zaman aralıkları 15 şer dakika olarak artıyor. Ayrıca telefonunuzun sesine de bu uygulama sayesinde farklılık kazandırabilirsiniz.