Shiba Coin Twitter Türkiye’de trend oldu

Shiba Inu tekrardan gaza geldi

DOGE Killer olarak lanse edilen Shiba Coin Twitter Türkiye’de trend oldu. Peki nedir bu Shiba Inu? İşte tüm detaylar.

Kripto para piyasasında sular durulmuyor. Bilindiği üzere yüzlerce, hatta binlerce coin var. Genel olarak popüler olanlar ise ilk 100 içerisinde yer alanlar. İlk 100’de yer alan coinlere baktığımızda arkasında sağlam projeler, iddialı teknolojiler olduğunu görüyoruz.

Bir de Dogecoin gibi tamamen şaka amaçlı çıkmış, kimsenin beklemediği seviyelere yükselmiş ve farklı kişilerce pumplanmış coinler mevcut. Bunlardan bir  tanesi de geçtiğimiz günlerde ilk 100 içerisinde kendisine yer bulan Shiba Inu.

Bilmeyenler için hemen belirtelim. Shiba Inu aslında Dogecoin’in simgesinde bulunan köpeğin türü. Zaten bu coinin bu kadar popüler olmasının temel nedeni de Dogecoin diyebiliriz.

shiba coin

Shiba Coin Twitter Türkiye’de trend oldu

İlk olarak Gate.io üzerinde listelenen coin geçtiğimiz günlerde Binance’a geldi. Coin’in Binance’a gelmesiyle birlikte değeri de 2’ye katlanmış oldu. Bu coin geçtiğimiz gün Twitter Türkiye’de de trendler arasındaydı.

Hali hazırda en popüler ilk 30 coin arasında yer alan Shiba Inu’ya yeni Dogecoin gözüyle bakılıyor. Değerinin şu anda çok düşük olmasından ötürü taliplisi de bir hayli fazla. Eğer Inu değerini 5’e katlarsa Dogecoin’i geçebilir. Elbette bu hemen olabilecek birşey değil.

Dip not olarak belirtelim. Bu ve benzeri içeriklerimiz tamamen haber amaçlı olup hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir.

Çip kıtlığı sanıldığından uzun sürecek