SHIBA coin kripto para sektörünü altüst etti

Shiba Inu fiyatı kripto

SHIBA coin kripto para sektöründe büyük yaralar açtı. Peki ne oldu da bu yeni coin türü sektörü böylesine yoğun bir şekilde etkiledi. Hadi gelin konu ile ilgili tüm detaylara birlikte bakalım.

SHIBA coin kripto para alanında büyük devrimler yapan bir dijital varlık değil. Tamamen finans odaklı çalışan bu proje işin aslına bakacak olursak ciddi bir kaliteye dahi sahip değil. Ancak burada asıl ön plana çıkan tarafı Dogecoin ile son derece yakın bağlantısının olması.

Elon Musk Dogecoin hakkından sürekli olarak tweet atıyor. Twitter üzerinden yapılan tüm bu paylaşımlar onun fiyatını ciddi oranda artırdı. Şimdi ise SHIBA, Elon Musk tarafından destekleniyor. Kısacası onun kendisi için yeni bir oyuncak bulduğunu söyleyebiliriz.

SHIBA coin tüm yatırımcıları kendisine çekti

Dünyanın belki de en ilginç projelerinden bir tanesine sahip olan SHIBA her geçen gün dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Bunun nedeni ise insanlarda oluşan beklenti. Şubat ayında Dogecoin alan birisi sadece birkaç ay içerisinde bu parasını en az 400 kat artırabilirdi. Bu durum fena halde iştahları açıyor.

SHIBA coin kripto

SHIBA coin ise Dogecoin ile benzer görülüyor. Bu nedenle birçok insan tarafından geleceğe yönelik olarak saklandığını söyleyebiliriz. Şu anda bu kripto para biriminin 5 milyarlık bir hacime ulaşması gerçekten de hayret verici. Onun böylesine yükseliş yaşaması aynı zamanda diğer kripto para birimlerinin düşmesine neden oluyor.

Kripto para piyasasında deprem! Büyük düşüş!

Altcoinlerde ralli beklentisi devam ederken ortaya böyle bir sorunun çıkması yatırımcıları kızdırıyor. Eğer hacim diğer coinlere dağılmazsa problem daha fazla büyüyebilir. Peki sizin favori kripto para biriminiz hangisi?