The Witcher dizisi hakkında yeni detaylar

witcher

Oyun dünyasının sevilen serilerinden biri olan The Witcher, şimdi de TV ekranlarında boy göstermeye hazırlanıyor. Netflix tarafından hazırlanan dizi hakkındaki ilk detaylar geçtiğimiz günlerde ortaya çıkmıştı. Şimdi bunlara yenileri eklendi. Netflix tarafından yapılan açıklamada The Witcher dizisi için Lauren Schmidt ile anlaşıldığı belirtildi.

The Witcher dizisi orijinal karakterlere sahip olacak

Lauren Schmidt, dizi kadrosuna yazar olarak dahil oldu. Peki The Witcher dizisi izleyicilerine nasıl bir hikaye kurgusu sunacak? Geçtiğimiz Mayıs ayında dizinin yapımcı ekibinde yer alan Sean Daniel bazı açıklamalarda bulunmuştu. Daniel, dizinin tamamen orijinal bir yapıda olacağını ve kötülüklere karşı savaşan bir ailenin hikayesini konu edineceğini belirtmişti.

Dolayısıyla karakterlerin orijinal olduğunu düşünürsek, The Witcher serisinde kontrol ettiğimiz Geralt’ın dizide yer almayacağını varsayabiliriz. Elbette belki ilerleyen bölümlerde Geralt diziye yardımcı karakter olarak dahil olabilir. Bunu şimdilik bilmiyoruz.

Bu arada dizinin oyuncu kadrosunun hala netleşmediğini de belirtmemiz gerekiyor. Şu ana kadar senaryonun tam olarak oturtulmadığı da bir gerçek. Neyse ki senaryo konusunda Lauren Schmidt’e güvenebiliriz. Zira kendisi Daredevil ve The Defenders dizilerinde de yazarlık yapmıştı.

The Witcher’ın ne zaman yayınlanacağı henüz netlik kazanmış değil. Fakat kulislerde dolaşan dedikodulara bakacak olursak, Netflix bu diziyi 2018 yazına kadar hazır hale getirmeyi istiyor. Henüz oyuncu kadrosunun bile tam olarak netlik kazanmadığını düşündüğümüzde, Netflix için zamanın hızla daraldığını söyleyebiliriz.