Exxen Netflix’e rakip olabilir mi?

Exxen abonelik sayısı

Acun Ilıcalı’nın yeni dijital yayın platformu Exxen Türkiye pazarında başarılı olabilecek mi? İşte bu sorunun yanıtı.

Bilindiği üzere Acun Ilıcalı uzun bir süredir yeni dijital yayın platformu Exxen’in hazırlıklarını sürdürüyor. Ortaya çıkan bilgilere göre Ilıcalı bu yeni yayın platformu için şimdiye kadar 900 milyon TL’lik bir yatırım yapmış durumda.

Yeni dönemde yayın hayatına başlaması beklenilen Exxen’de pek çok özel içerik bulunacak. Dahası YouTube’da hayli popüler olan Konuşanlar isimli talk show da Exxen’e geçecek. Ayrıca Beyaz Show’un da tekrardan Exxen’de yayın hayatına döneceğine dair dedikodular mevcut. Fakat bu dedikodular henüz kesinleşmiş değil.

Peki tüm bu söylentiler ışığında Exxen’in Netflix kadar başarılı olabileceğini söyleyebilir miyiz? Elbette burada küresel bir başarıdan bahsetmiyoruz.

Hasan Can Kaya Konuşanlar

Exxen Türkiye’de başarılı olabilecek mi?

Malum Netflix’in ülkemizde hayli geniş bir kullanıcı kitlesi bulunuyor. Peki Exxen’in bu kullanıcı kitlesine hitap etmesi mümkün mü? Açık konuşmak gerekirse ilk etapta çok da mümkün olmayabilir. Fakat Ilıcalı içeriklerin kalitesini arttırırsa o zaman işler değişecektir.

Ayrıca bu sistemin abonelik fiyatları da henüz netleşmedi. Lakin 20TL’nin üzerinde bir fiyat belirlenirse talep çok fazla olmayacaktır. Keza ülkemizde hizmet veren dijital yayın sağlayıcılarının fiyatları da bu civarlarda.

Acun’un rekabetçi bir fiyat belirleyerek öne çıkması ilk etapta daha kolay görünüyor. Elbette yine de bekleyip göreceğiz.

Acun Ilıcalı Exxen’in fiyatı hakkında konuştu