Shadow of the Tomb Raider için yeni video

tomb raider lara croft

Kısa süre önce gold statüsüne ulaşan aksiyon oyunu Shadow of the Tomb Raider için oyun içi dinamiklere odaklanan yeni bir video yayınlandı. İşte detaylar.

Square Enix’in yeniden başlattığı Tomb Raider serisinin 3. oyunu olan Shadow of the Tomb Raider önümüzdeki Eylül ayında raflardaki yerini almış olacak. Geçtiğimiz günlerde gold statüsüne ulaştığı açıklanan yapım için yeni bir video daha yayınlandı. Yayınlanan videoda Lara Croft’un yeni macerasında ne gibi dinamiklerle oyun severlerin karşısına çıkacağını görüyoruz.

Lara Croft’tan nefes kesen performans

Yapım aşaması tamamlanan Shadow of the Tomb Raider artık çıkış gününü bekliyor. Lara Croft’un yavaş yavaş Tomb Raider olmaya başladığı dönemi konu edinecek olan yapımda yolumuz Maya uygarlığından kalma kalıntılara düşecek.

Her zamanki gibi gizli bir şehir ve bu şehirde saklanmış olan dünyanın sonunu getirecek olan bazı sırları ortadan kaldırmaya uğraşacağız.

Serinin 3. oyununda da diğer iki oyunda olduğu gibi bol bol atlamalı, zıplamalı ve de tırmanmalı bir ilerleyiş bizleri bekliyor olacak. Zira Square Enix tarafından yayınlanan son videoda da bu durum gözler önüne serilmiş durumda.

Lara Croft’un tırmanma mekaniklerine odaklanan yeni videoya aşağıdan göz atabilirsiniz.

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. Shadow of the Tomb Raider, PC, PS4 ve Xbox One için eş zamanlı olarak 14 Eylül’de satışa sunulacak.

Cyberpunk 2077 Türkçe dil desteğiyle mi gelecek?