Shadow of the Tomb Raider için 9 dakikalık oynanış videosu

tomb raider

Square Enix’in sil baştan yeniden başlatma kararı aldığı Tomb Raider serisi, 3. oyunu Shadow of the Tomb Raider ile tekrardan PC ve konsollarımıza konuk olmaya hazırlanıyor.

Oyun dünyasının en köklü serilerinden biri olan Tomb Raider, yayıncı stüdyosunun aldığı karar doğrultusunda sil baştan, yeniden yorumlanmıştı. Yeni nesildeki ilk Tomb Raider oyunu 2013 yılında raflardaki yerini almıştı.

Square Enix’in PlayStation’un popüler serisi Uncharted’tan da fazlasıyla ilham alarak tekrardan yorumladığı seri, oyun severlerden ve eleştirmenlerden tam not almıştı.

Yeniden başlayan serinin devam oyunu ise 2015 yılında yayınlanmıştı. Rise of the Tomb Raider ismiyle yayınlanan oyun, ilk oyunda olduğu gibi oldukça beğeni toplamıştı.

Nitekim oldukça başarılı bir satış grafiğine imza atan ilk iki oyunun ardından üçüncü oyun da fazla gecikmedi.

Lara Croft’un Paititi macerası başlıyor

Shadow of the Tomb Raider ile bir kez daha Lara Croft’u kontrol etme şansına erişmiş olacağız.

Square Enix tarafından geliştirilen Shadow of the Tomb Raider, 14 Eylül’de raflardaki yerini alacak. Yapımcı ekip, oyunun çıkışı öncesinde yeni bir oynanış videosu yayınladı.

Yayınlanan yeni videoda, Lara’nın Paititi isimli mekanda yerel halk ile temas halinde olduğunu görüyoruz.

Half Life 3 Gamescom’da duyurulabilir

Ayrıca oyunda yine bolca bulmacanın bizi beklediğini de söylememiz gerekiyor. Shadow of the Tomb Raider’ın serinin şimdiye kadarki en geniş haritaya sahip oyunu olduğunu da belirtelim. Oyun için yayınlanan 9 dakikalık oynanış videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.