LG Signature Edition tanıtıldı! İşte özellikleri!

Signature Edition

Lüks ve şıklık tutkunlarına özel olarak geliştirilen LG Signature Edition bugün tanıtıldı. LG Signature Edition özellikleri ile Android tutkunlarının çok hoşuna gidecek gibi görünüyor. İşte LG Signature Edition özellikleri ve cep yakan fiyatı!

Güney Koreli teknoloji üreticisi LG’nin uzun bir süredir yeni telefon tanıtacağı söyleniyordu. Signature Edition olarak isimlendirilmesi beklenen ve lüks bir telefon olacağı söylenen bu model, bugün resmi olarak tanıtıldı.

1.999.800 Kore Wonu yani yaklaşık 8.700 TL fiyat etiketi ile cep yakacak olan LG Signature Edition özellikleri ile büyülüyor.

LG Signature Edition özellikleri

Signature Edition, 6 inç büyüklüğünde 18:9 oranlı bir ekran ile geliyor. Bu ekranın çözünürlüğü ise 2880 x 1440 pisek olarak belirlendi. 538 PPI yoğunluklu bu ekranın oldukça göz dolduruyor.

LG ikinci çeyrekte rekor kar açıkladı

Telefonun donanım bölümünde ise Qualcomm’un Snapdragon 845 yonga seti yer alıyor. Grafik biriminde Adreno 630’un yer aldığı Signature Edition, 6 GB RAM‘i ile dikkat çekiyor. 256 GB dahili depolama birimi ile gelen telefon 2 TB’a kadar microSD kart ile hafıza arttırımı imkanı sunuyor.

LG Signature Edition

Signature Edition’ın arka bölümünde ise; 16 Megapiksel f/1.6 diyafram ve 71 derecelik geniş açılı birincil objektif, 16 Megapiksel f/1.9 diyafram 107 derecelik geniş açılı ikincil objektif yer alıyor. Ön tarafta ise 8 Megapiksellik f/1.9 kamera bulunuyor.

3.330 mAh kapasiteli batarya ile gelen telefonda Quick Charge 3.0 desteği bulunuyor. 4G VoLTE, Bluetooth 5.0 LE, NFC, GPS, USB Type-C ve Wi-Fi 802.11 bağlantı noktalarına sahip Signature Edition, kutusundan Android 8.1 Oreo ile çıkıyor.