Shadow of the Tomb Raider 4K 60 FPS çalışacak!

Shadow of the Tomb Raider

Shadow of the Tomb Raider hakkında yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Bu sene 14 Eylül’de PC, PS4 ve Xbox One için satışa sunulacak olan yapımın, şimdi de performans detayları ortaya çıktı.

Shadow of the Tomb Raider en iyisi olacak

Square Enix’in önemli isimlerinden biri olan David Anfossi geçtiğimiz günlerde yabancı bir oyun mecrasına önemli açıklamalarda bulundu. Anfossi oyunun özellikle Xbox One X’te muazzam bir kaliteye sahip olacağını vurguladı.

Xbox One X’in şu anda en güçlü konsol olduğuna dikkat çeken Anfossi, Shadow of the Tomb Raider ile ilgili çalışmaları bu konsol üzerinden yürüttüklerini doğruladı. Square Enix’in yetkili ismi oyunun Xbox One X’te 4K ve 60 FPS’te çalışacağını vurguladı. Shadow of the Tomb Raider’ın diğer konsollara portlanmasında da bir sıkıntı olmayacağı belirtildi.

Anfossi, Tomb Raider’ın yeni oyununun Xbox One S’te en iyi görünen yapım olacağına da inandığını belirtti. Bu açıklama, oyunun Xbox One S’in gücünü sonuna kadar zorlayacağı anlamına da geliyor.

Shadow of the Tomb Raider

Öte yandan oyunun PC sürümü ile ilgilenen Nixxes Software’ın da Nvidia ile işbirliği içinde olduğu ortaya çıktı. Nvidia oyunun üst segment ekran kartlarında muazzam bir deneyim sunması için yapımcı stüdyoya bazı konularda yardımcı oluyormuş.

Bu her ne kadar Nvidia kartları kullanan PC oyuncuları için iyi olsa da tercihini AMD’den yana kullananları pek de sevindirmeyecek bir haber.

PlayStation 4 sahiplerine kötü haber