Shadow of the Tomb Raider duyuruldu! İşte çıkış tarihi

shadow of the tomb raider

Oyun dünyasının köklü serilerinden biri olan Tomb Raider, Square Enix’in girişimleri neticesinde sil baştan, yeni bir hikaye ile PC ve konsollarımıza konuk olmuştu. Serinin ikinci oyunu Rise of the Tomb Raider, 2016 yılında raflardaki yerini almıştı. Nihayet 2 senelik aranın ardından serinin 3. oyunu olan Shadow of the Tomb Raider da resmiyet kazandı. İşte konu hakkındaki ilk detaylar.

Shadow of the Tomb Raider bu sene çıkıyor!

Shadow of the Tomb Raider ile ilgili ilk detaylar geçtiğimiz gün ortaya çıktı. Square Enix’ten yapılan açıklamada, resmi duyurunun 15 Mart’ta TSİ ile 16:00’da gerçekleşeceği belirtildi. Bu duyurunun hemen akabinde oyunla ilgili ilk detaylar da su yüzüne çıkmaya başladı.

İlk gelen bilgilere göre Shadow of the Tomb Railder, PC, PS4 ve Xbox One için geliştiriliyor. 3 konsol için de eş zamanlı olarak satışa sunulması beklenen yapımın 14 Eylül’de raflardaki yerini alması bekleniyor. Oyunla ilgili tanıtım videosu da sızdırılmış durumda. Muhtemelen bugün gerçekleşecek olan duyuru etkinliğinde gösterilecek olan videoda Lara Croft’u bir orman içerisinde, aksiyon içerisinde görüyoruz.

Görünen o ki yeni Tomb Raider oyunuyla yine insanlıktan kendisini gizlemeyi başarmış kayıp uygarlıklardan birisini keşfedeceğiz.

Son yapımlarıyla Uncharted serisini anımsatan Tomb Raider, oyuncular tarafından olumlu eleştiriler almıştı. Bu olumlu görüşler muhtemelen Shadow of the Tomb Raider oyunuyla da devam edecektir.