Shadow of the Tomb Raider, Maya kıyametine odaklanacak

shadow of the tomb raider

Kısa süre önce su yüzüne çıkan Tomb Raider’ın yeni oyunu geçtiğimiz günlerde resmiyet kazanmıştı. Shadow of the Tomb Raider ismi ile yayınlanacak olan oyunun senaryosu ve hikayesine dair yeni detaylar paylaşıldı. Açıklanan yeni detaylara göre Lara Croft bu sefer ki macerasında dünyanı Maya kıyametinden kurtarmaya çalışacak.

Shadow of the Tomb Raider senaryosuyla merak uyandıracak

Square Enix, 2013 yılında Tomb Raider serisini sil baştan yeniden yaratma kararı almıştı. Bu karar neticesinde çıkan ilk oyun oldukça dikkat çekiciydi. Keza serinin yeniden yorumlanması, oynanış ve hikaye tarafında önemli değişkenleri de beraberinde getirmişti.

İlk oyun ile gelen başarının ardından yapımcı ekip ikinci oyun için kolları sıvadı. 2015 yılında Rise of the Tomb Raider raflardaki yerini aldı. PC, PS4 ve Xbox One için satışa sunulan yapım, ilk oyun gibi gayet başarılı bir çizgi yakalamıştı. Nitekim bu başarı serinin 3. oyunu için de zemin hazırladı.

Nitekim günümüze geldiğimizde serinin 3. oyunu olan Shadow of the Tomb Raider’in resmen duyurulduğunu görüyoruz. Geçtiğimiz günlerde resmi tanıtımını yapılan oyun hakkında daha fazla detay ortaya çıktı.

Shadow of the Tomb Raider ile yolumuz, uçsuz bucaksız ormanlara düşecek. Bu ormanlarda yok olduklarına inanılan bir ırk ile yollarımız kesişecek. Mayalar!

Bir döneme damgasını vurmuş olan Mayalar dünyanın sonunu getirmek için çalışırken, Lara Croft olarak onları durdurmamız gerekecek. Bu nefes kesen maceraya atılmak için 14 Eylül tarihine kadar sabretmemiz gerekiyor.

Bu arada dip not olarak oyunun ön siparişe sunulduğunu da belirtelim. Oyunun fiyatı 209TL’den başlayarak 299TL’ye kadar çıkıyor. Ayrıntılara PS Store ye da Steam üzerinden göz atabilirsiniz.

Nintendo’dan 3DS sahiplerini sevindirecek açıklama